Verbatim Share My Screen

Verbatim Share My Screen 4K

Verbatim uvedl na trh dvě nová zařízení určená pro bezdrátové sdílení obrazovky Share My Screen. Jedno zařízení Share My Screen pod označením WDA-02 nabízí rozlišení až 4K při 30 Hz, druhé – WDA-01 – umožňuje 1080p.

Sdílejte obrazovku ve 4K

Verbatim Share My Screen 4K detailZařízení Share My Screen 4K úplně mění pravidla hry – poskytujte totiž čisté a ostré rozlišení 4K na 30 Hz, které uplatníte při prezentacích, streamování a hraní her. A bez otravné změti kabelů!

Bezdrátově a ve 4K rozlišení prezentujte cokoliv z displeje vašeho chytrého telefonu, tabletu či notebooku na váš monitor, televizor či do projektoru. Verbatim Share My Screen 4K je bezdrátové řešení pro jakoukoliv situaci – ať už prezentujete v zasedací místnosti či učebně, nebo se doma díváte na videa, sledujete sport nebo hrajete hry.

Stačí zapojit a hned používat

Duální obrazový výstup zařízení Share My Screen vám umožní zrcadlit obraz. Připojte prostřednictvím USB-C ke svému zařízení vysílač a přijímač prostřednictvím HDMI k monitoru, televizoru nebo projektoru. Stačí zapojit a hned používat, spárování proběhne samo. Výsledkem je univerzální kompatibilita se širokou škálou zařízení s USB-C portem.

Díky spolehlivému 10m dosahu budete moci těžit z flexibility a svobody, která vám dá možnost pohybovat se ve vymezeném prostoru, aniž byste ohrozili kvalitu signálu.

Kompaktní a přenosné provedení

Verbatim Share My Screen 1080p detailDíky kompaktnímu a stylovému designu si zařízení Share My Screen 4K snadno vezmete s sebou kamkoliv. Získáte tím flexibilitu, s níž budete moci prezentovat kdykoliv a kdekoliv.

VerbatimZa zmínku stojí také skutečnost, že díky tomu, že vysílač disponuje portem USB-A, který lze využít k připojení dalších důležitých zařízení, jako je myš, klávesnice či externí paměť, dává vám další možnosti připojení.

1080p

Zařízení Verbatim Share My Screen 1080p funguje obdobně. Navíc má ještě vestavěný rozbočovač se dvěma porty USB-A a sloty SD/microSD.

Kompatibilita

Obě zařízení jsou kompatibilní se všemi běžnými operačními systémy – Windows OS 11, 10, 8, 7 (X86/X64), Mac OS 10.2 a vyšší, Chrome OS, Linux, Android 7 a vyšší.

Související příspěvky

Leave a Comment