Baterie a akumulátory od Verbatim

Baterie Verbatim

Ať už jde o dálkový ovladač k televizi, monitoru, herní židli nebo ovladač ke konzoli, vždy budete potřebovat v určité chvíli nějaké baterie. Zvolit můžete jednorázové nebo budete citlivější k životnímu prostředí a zvolíte nabíjecí. Budou Vánoce a tak vám dáme tip, abyste v době, kdy budete kupovat vašim blízkým dárek pod stromeček, ke kterému budete potřebovat baterie, měli ve výběru jasno.

Kvalitní baterie jsou velmi důležité, a pokud jste se setkali s bateriemi koupenými narychlo ve večerce a pak byli zklamáni jejich výdrží, tak mi rozumíte. Já si naposled narychlo takové koupil do mého holícího strojku a málem jsem měl oholenou pouze půlku tváře. Proto vám představíme baterie od výrobce ověřeného na celosvětovém trhu a tím je společnost VERBATIM.

Začneme těmi nejmenšími v nabídce a to jsou knoflíkové lithiové baterie. Ty dokáží napájet celou řadu malých přenosných elektronických zařízení, včetně 3D brýlí, dálkových ovladačů a vybavení pro fotoaparáty. Řada zahrnuje následující modely: CR2450, CR2430, CR2032, CR2025 a CR2016 v balení po 4 kusech.

Další na řadě jsou baterie AAA, které jsou nejmenším modelem v řadě klasických baterií. Jsou určeny pro použití do zařízení, jako jsou MP3 přehrávače, fotoaparáty a hračky, které vyžadují stálý vysoký výkon po dlouhou dobu. Zvládnou provoz od -18 °C do 50 °C. Balení je od 4 do 24 kusů.

Následujícím modelem jsou klasické “tužkovky” neboli AA baterie, které jsou nejoblíbenějším modelem. V balení od 4 do 24ks.

Dalšími typy jsou “buřty” neboli alkalické baterie C a D. Jsou určeny pro použití v zařízeních, jako jsou kapesní svítilny a rádia. Jsou v balení po 2.

VerbatimVerbatim dále nabízí 9V baterii určenou zejména pro použití v domácích hlásičích kouře apod. V baleni po 1ks.

Pokud nechcete kupovat baterie pořád dokola, můžete si pořídit prémiové NiMH dobíjecí akumulátory AA HR6 nebo AAA HR03, které vydrží až 5× déle než alkalické baterie a udrží nabití (až 80 %) po dobu až jednoho roku. Nabíjecí baterie jsou šetrné k životnímu prostředí. Jedna baterie NiMH vydrží stejně dlouho jako 500 – 1 000 alkalických baterií, což znamená méně odpadu. Baterie jsou v balení po 4ks.

Pokud na tyto baterie narazíte v obchodě, určitě po nich sáhněte a chybu zcela jistě neuděláte. V každém případě je budeme mít v našem showroomu v GAMERS GENERATION.

Hezké a nabité Vánoce vám přeje redakce.

Související příspěvky

Leave a Comment