Mesh systém s Wi-Fi 6 a „nadzvukovou“ rychlostí

TP-Link Deco X68

Společnost TP-Link představila na trhu nový Wi-Fi Mesh systém AX3600 Deco X68 pro pokrytí celé domácnosti, jenž patří k nejvýkonnějším mesh systémům značky, a to mimo jiné i díky podpoře standardu Wi-Fi 6 (802.11ax).

Třípásmová síť s nadstandardní rychlostí

Pokročilý systém vybaví vaši domácnost třípásmovou sítí, která navýší celkovou rychlost připojení na neuvěřitelných 3 600 Mbit/s. A to v několika souběžných datových tocích, které uvolňují větší šířku pásma, díky čemuž mohou koncová zařízení využívat zmíněnou plnou rychlost až do 3 600 Mbit/s. Rychlost ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz činí 574 Mbit/s, v prvním pásmu 5 GHz 1 201 Mbit/s a ve druhém pásmu 5 GHz dokonce až 1 802 Mbit/s. Rychlost je vhodná pro aplikace s velkou datovou spotřebou, například streamování videa v 8K rozlišení nebo hraní her v cloudu.

Vybrat si můžete z balení dvou nebo tří přístupových bodů, přičemž první varianta je vhodná pro prostory až do 510 metrů čtverečních, případně pro stavby se třemi až pěti místnostmi. U varianty se třemi meshovými jednotkami se tyto hodnoty rozšiřují až na 650 metrů čtverečních, respektive dům se čtyřmi až sedmi místnostmi. A kdyby vám to přece jen náhodou nestačilo, můžete bez problémů dokoupit další přístupové body.

Mesh systém Deco X68 disponuje umělou inteligencí, která zajišťuje inteligentní analýzu síťového prostředí pro ideální pokrytí Wi-Fi. To tak bude přímo přizpůsobeno konkrétním potřebám vaší domácnosti. Pokrytí se díky tomu dostane do každého kouta, respektive přesně tam, kde ho potřebujete.

Připojte až 150 zařízení

K síti můžete prostřednictvím Mesh systému Deco X68 připojit až 150 koncových zařízení bez kompromisů v rychlosti, a to hlavně díky využití technologií jako OFDMA a MU-MIMO. Tímto způsobem je zajištěna vyšší kapacita a efektivita na místech s vysokou hustotou uživatelů. Každý z nich může plnohodnotně streamovat a hrát on-line hry, aniž by zažíval výpadky. Už samotný standard Wi-Fi 6 přináší čistší a silnější signál.

Již standardem je u TP-Linku silná úroveň zabezpečení prostřednictvím technologie TP-Link HomeShield, která přináší vyspělé funkce pro ochranu sítě a zařízení IoT. K těm patří ochrana sítě, robustní rodičovská kontrola, technologie QoS (Quality of Service) i ucelené přehledy.

V neposlední řadě si pak všechny potřebné funkce a vlastnosti sítě nastavíte v přehledné a intuitivní mobilní aplikaci Deco, která vás nastavením provede krok za krokem.

A za zmínku jistě stojí i jednoduchý a minimalistický bílý design oválné jednotky Deco X68, která tak dokonale zapadne do prakticky jakéhokoliv designového stylu, do něhož může být laděna vaše domácnost.

Klíčové vlastnosti Deco X68:

  • Třípásmová síť WiFi routeru AX3600: Zvyšuje celkovou rychlost až na neuvěřitelných 3 600 Mbit/s
  • Systém Mesh s umělou inteligencí: Inteligentní analýza síťového prostředí zajistí ideální pokrytí WiFi šité na míru vaší domácnosti
  • Připojení více zařízení: Připojte více než 150 zařízení, ale nikoli za cenu snížení výkonu
  • Bezproblémové pokrytí silnějším signálem: Zajistěte si celoplošné pokrytí domácnosti čistším a silnějším signálem ze sítě WiFi 6
  • TP-Link HomeShield: Chrání vaši domácí síť díky vyspělým funkcím na ochranu sítě a zařízení IoT
  • Nastavení snadné jako nikdy dříve: Aplikace Deco vás provede nastavením krok za krokem

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment