Nové tablety v tmavomodrém provedení

SM-T970_010_Dynamic4_Phantom-Navy

Nová verze tabletů má nejnovější uživatelské rozhraní One UI 3 a displej s obnovovací frekvencí 120 Hz. Díky funkční výbavě se zájemci můžou těšit na jedinečné zážitky v rámci rozsáhlého propojeného ekosystému Galaxy.

Uživatelské rozhraní One UI 3, oficiálně představené na akci Galaxy Unpacked 2021, umožňuje uživatelům snadné bezdrátové propojení tabletů s novými telefony řady Galaxy S21 a sluchátky Galaxy Buds Pro. Dohromady fungují ještě lépe než dřív, což je skutečně jedinečný uživatelský zážitek – třeba texty a fotografie lze mezi telefony a tablety přenášet bez jakýchkoli problémů během okamžiku. Kromě toho nová verze software One UI umožňuje využít displej tabletu Galaxy Tab S7 nebo S7+ coby rozšířenou pracovní plochu monitoru počítače či notebooku.

Dnes víc než kdykoli jindy, potřebujeme čas od času vypnout a věnovat se svým koníčkům a vášním. Galaxy Tab S7 i S7+ jsou v provedení Mystic Navy vybaveny displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz. Displej modelu Tab S7 měří 11 palců neboli 27,9 cm a je vybaven technologií LTPS TFT, verze Tab S7+ má displej typu Super AMOLED s úhlopříčkou 12,4 palců (31,5 cm). V obou případech se tedy můžete těšit na hraní v cloudu i streaming filmů či seriálů ve vysokém rozlišení. Svět zábavy, ať už jde o hry, kreslení či jiné kreativní činnosti, čeká s novými tablety jen na vás.

Tablety jsou nyní k dispozici ve čtyřech atraktivních barevných variantách a lze je například propojit s dalšími zařízeními. Funkce Auto Switch umožňuje připojit sluchátka Galaxy Buds Pro k několika různým zařízením a snadno a rychle mezi nimi přepínat. Pokud například sledujete na tabletu Tab S7/S7+ film nebo posloucháte hudbu a někdo vám volá na telefon Galaxy, sluchátka se automaticky přepnou na telefon, abyste mohli hovor přijmout. Ekosystém Galaxy tak nabízí jedinečné uživatelské zážitky díky propojeným přístrojům všeho druhu, což výrazně podporuje kreativitu i produktivitu.

Tablety budou dostupné v České republice od 19. února, jejich doporučená maloobchodní cena začíná na 18 999 Kč a spuštění prodeje doprovází zajímavá promo akce, v jejímž rámci lze získat ochranné pouzdro bez příplatku nebo sluchátka Galaxy Buds+ se slevou 50 %.

Model Barva Maloobchodní doporučená cena
Galaxy Tab S7 Wi-Fi Mystic Navy (Tmavě modrá) 18 999 Kč
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Navy (Tmavě modrá) 21 999 Kč
Galaxy Tab S7+ Wi-Fi Mystic Navy (Tmavě modrá) 24 999 Kč
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Navy (Tmavě modrá) 29 999 Kč

Související příspěvky

Leave a Comment