LCD projektory s designem šetrným k životnímu prostředí

Projektor

Nová všestranná řada LCD laserových projektorů, se hodí pro korporátní klienty, vzdělávací instituce a muzea.  Přináší výjimečnou kvalitu obrazu, bezproblémové nastavení a design šetrný k životnímu prostředí.

Řada obsahuje WUXGA modely PT-MZ880 (8 000 lm), PT-MZ780 (7 000 lm) a PT-MZ680 (6 000 lm), které přináší vylepšenou multilaserovou pohonnou jednotku, zajišťující optimální rovnováhu vysokého jasu, živých barev a provozu nenáročného na údržbu.

Má integrovanou technologii Edge Blending, která zajišťuje souvislý obraz na několika obrazovkách. Tato řada je kompatibilní i s novými objektivy se zoomem a nulovým posunem pro ultra krátkou projekční vzdálenost, jejichž uvedení na trh plánuje společnost Panasonic letos na podzim.

Nová řada je také šetrná k životnímu prostředí, protože ve srovnání s předchozími modely, je spotřeba energie zhruba o 20 % nižší. Pratelný ekologický filtr a multilaserová pohonná jednotka chráněná proti výpadku zajišťují přibližně 20 000 hodin provozu bez údržby.

Projektory jsou kompatibilní s technologiemi Crestron Connected, Art-Net DMX, a PJLink, jsou tak připraveny na integraci a do budoucna mají zajištěnou kompatibilitu se 4K vstupy. Řada PT-MZ880 podporuje software Multi-Monitoring & Control společnosti Panasonic vybavený funkcemi včasného varování, který zjednodušuje správu zařízení a zvyšuje spolehlivost systému. Aplikace Smart Projector Control umožňuje úpravy zobrazení na obrazovce v pohotovostním režimu a intuitivní ovládání z kompatibilních chytrých telefonů a tabletů.

K dispozici bude od května 2021.

Související příspěvky

Leave a Comment