Monitory pro efektivnější a pohodlnou práci

video_conferencing_monitor_C3422WE

Nová řada zakřivených videokonferenčních monitorů, nabízí například připojení se ke schůzkám okamžitě, jediným stiskem k tomu vyhrazeného tlačítka Microsoft Teams. Vysouvací IR kamera s rozlišením 5 MP, dvojice integrovaných 5W reproduktorů a mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku zajišťují při komunikaci s kolegy brilantní obraz a čistý zvuk. O bezpečnější a pohodlnější přihlašování se stará funkce Windows Hello s rozpoznáváním tváře a hlasové ovládání prostřednictvím virtuálního asistenta Microsoft Cortana. Tyto videokonferenční monitory jsou vybavené také technologií ComfortView Plus, která snižuje množství škodlivého modrého světla a zároveň zachovává mimořádně přesné barevné podání.

Curved_Monitor_U4021QW

Model U4021QW, je ultra široký zakřivený monitor s úhlopříčkou 40 palců a rozlišením WUHD (5120 x 2160). Je ideální pro tvůrce obsahu a datové analytiky, kterým poskytuje špičkový obraz a pomáhá pracovat produktivněji. Pokrývá široký barevný prostor s přesným podáním barev. Současně snižuje únavu očí pomocí technologie ComfortView Plus. Může posloužit i k dobíjení notebooku (do 90 W), prostřednictvím rozhraní Thunderbolt 3, umožňuje vysokorychlostní přenos dat přes USB s rychlostí 10 Gb/s a nabízí i konektor RJ45.

Zakřivený monitor U3821DW, nabízí obraz s rozlišením WQHD+ a kvalitní zvuk, prostřednictvím integrovaných 9W reproduktorů. Oba monitory dokáží automaticky detekovat druhý počítač a připojit se k němu. Porty na čelním panelu umožňují jednoduše připojit a dobíjet periferní zařízení.

Modely U2422HE/U2722DE s vynikajícím podáním barev a designem prakticky bez rámečků, nabízí maximální zobrazovací plochu. Tyto stylové monitory s USB rozbočovačem, jsou ideální pro uspořádání pracoviště se dvěma obrazovkami a nabízí široké spektrum rozhraní, včetně konektoru RJ45 pro Ethernet, USB-C, s výkonem až 90 W pro dobíjení notebooků a super rychlé 10Gb/s porty pro bleskové přenosy dat.

Všechny čtyři monitory jsou vybavené trvale aktivní funkcí ComfortView Plus.

Související příspěvky

Leave a Comment