Tablet do náročných podmínek

Tab Active3

Nový odolný tablet, je určený k profesionálnímu použití v náročných podmínkách, přesto se vyznačuje elegantním kompaktním provedením a můžete si ho s sebou vzít kamkoliv. Je určený pro moderní profesionály a firmy, které dbají jak na produktivitu svých zaměstnanců, tak i na jejich bezpečí. Ocení ho především pracovníci v terénu, díky funkcím typu Touch Sensitivity ho lze používat i v rukavicích.

• Rozšířená realita: Přístroj podporuje technologii Google ARCore a umožňuje využití nových služeb založených na rozšířené realitě, např. školení na dálku.
• Rychlý přístup: Tlačítkem na boční straně se snadno dostanete k nejčastěji používaným aplikacím nebo funkcím. Můžete tak spustit třeba skener nebo vytočit číslo nouzového volání.
• V obchodě i ve skladu: Tab Active3 se výborně hodí ke skenování čárových kódů, takže ho ocení majitelé obchodů nebo pracovníci skladů . Při placení se uplatní podpora NFC na úrovni EMV Level 1 .
• Funkce Touch Sensitivity: Pokud tuto funkci zapneme v nastavení přístroje, lze tablet Tab Active3 používat i v rukavicích . Už si je v terénu nemusíte sundávat a zase nasazovat.
• S Pen s certifikátem IP68: Také dotykové pero S-Pen si nově poradí s náročnými terénními podmínkami. Stejně jako samotný tablet ho můžete používat v rukavicích, navíc je odolné proti vodě a prachu.

Novinka bude v České republice k dispozici od 9. října za doporučenou maloobchodní cenu 11 499 Kč. K dostání bude v černé barvě.

Související příspěvky

Leave a Comment