Výrobník ledu nejen pro letní osvěžení

Ledovač Gorenje

Na žádné party nemůžou chybět drinky s ledem! Nový ledovač vyrobí úhledné, velké kostky ledu, které připraví za 9 minut.

Ať už jste milovník večírků nebo zastánce studené limonády, která vás v horkém letním dni osvěží, výrobník ledu si ve vašem životě určitě najde své místo. Připraví úhledné, velké kostky ledu už za 9 minut. Za den zvládne vyrobit až 12 kg ledových kostek velikosti XXL, a tak poslouží nejen na opravdu velké party, ale i majitelům podniků.

Díky kompaktnímu designu a elegantnímu provedení se pro tohoto pomocníka určitě najde v kuchyni místo. Buď ho pohodlně schováte někam do poličky či skříně, nebo vám bude dělat společnost na kuchyňské lince, kde se bude díky svému modernímu vzhledu dobře vyjímat.

Nádoba pojme až 2,2 litru vody. Abyste měli pokaždé dokonalý přehled, má přístroj indikátor vodní hladiny a indikátor úrovně ledu, navíc průhledné víko umožňuje snadnou vizuální kontrolu celého procesu výroby. Takže můžete celé dobrodružství sledovat v přímém přenosu. Doporučená cena je 5 499 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment