Reprák s pořádným výkonem i 360° zvukem

Reproduktor LAMAX Sounder2

LAMAX Electronics přichází na trh s modelem LAMAX Sounder2. Jde o další z řady přenosných Bluetooth reproduktorů, jimiž je značka proslavená, který je opět vyvedený v jejích vlajkových barvách, tedy tyrkysové a černé. O bezchybný bezdrátový přenos hudby se nově stará technologie Bluetooth 5.0.

Kompaktní reproduktor s rozměry 180 x 75 x 75 mm a hmotností 600 gramů je vybavený dvojicí měničů s celkovým výkonem 30 W, již samozřejmostí je pak také podpora technologie True Wireless Stereo (TWS), díky které lze propojit další reproduktor do stereofonní sestavy, a celkový výkon tak ještě znásobit. Nově lze připojit nejenom další Sounder2, ale třeba Storm1 nebo Sentinel2. Díky unikátní konstrukci z těla reproduktoru vychází 360° zvuk, a to na jedno nabití až 12 hodin (integrovaná baterie má kapacitu 4 000 mAh).

Zmínit musíme také nadprůměrnou úroveň odolnosti která vyhovuje standardu IP67. To znamená mimo jiné nulové trvalé následky při kontaktu repráku se sněhem, prachem nebo stříkající vodou.

Součástí „balení“ je také technologie Super Bass pro extra porci basů. Pokud si ale budete chtít užít hudbu jako na koncertu, stačí přepnout reproduktor do 3D prostorového zvuku. V obou případech je přenos zvuku bezdrátový, a to díky podpoře technologie Bluetooth 5.0 na vzdálenost až 18 metrů. Alternativně však jako zdroj přehrávaného obsahu může sloužit i microSD karta, případně telefon nebo jiné zařízení zapojené přes klasický 3,5mm (AUX) kabel, který je součástí balení. Nabíjení pak probíhá prostřednictvím dnes již standardizovaného kabelu USB typu C.

Přímo na reproduktoru LAMAX Sounder2 najdete i integrovaný mikrofon, jenž pomůže při handsfree volání, například při konferenčním hovoru nebo tehdy, když svůj smartphone nechcete nebo nemůžete držet u ucha.

Přenosný Bluetooth reproduktor LAMAX Sounder2 je na českém trhu k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 2390 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment