Herní notebook s AniMe Matrix displejem

AniMe Matrix

Herní notebook se sekundárním AniMe Matrix displejem, který se nachází na víku, si může uživatel přizpůsobit notebook přesně podle svého vkusu a promítat na něm vlastní obrazce, animace nebo vizualizace. Displej AniMe Matrix dokáže zobrazovat i nejrůznější notifikace.

Tento 14palcový notebook má novou řadu mobilních procesorů AMD Ryzen 4000 a grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 2060. Zařízení lze využívat nejen za účelem hraní her, ale i k náročnější grafické práci. Vedle kompaktních rozměrů ho k tomu předurčují také dva typy displeje – s rychlou obnovovací frekvencí 120 Hz a adaptivní technologií synchronizace, nebo panely s PANTONE Validated barvami a QHD rozlišením.

Volitelný displej AniMe Matrix rozšiřuje možnosti personalizace laptopu. Umožní zobrazovat vlastní grafiku, animace a další efekty pomocí 1215 mini-LED diod zabudovaných do víka displeje. Každá LED dioda září bíle s 256 úrovněmi jasu. Uživatelé mohou importovat animované GIFy a další grafiku, vytvářet své animace snímek po snímku a psát texty s různými fonty. Vizualizace reagují na hudbu a zvuk a vytvářejí jedinečnou kreativní platformu pro DJe nebo umělce. Další funkce zahrnují systémová oznámení, zobrazující e-mailová upozornění, datum, čas a úroveň nabití baterie.

Výdrž baterie je přes 10 hodin a nabíjení je možné z kompatibilních napájecích USB-C adaptérů. Design je k dispozici ve dvou barevných variantách – měsíční bílé a temně šedé.

Související příspěvky

Leave a Comment