Bezdrátový skleněný reproduktor LSPX-S2

Bezdrátový skleněný reproduktor SONY LSPX-S2

SONY logo KANKRYSpolečnost Sony je známá tím, že již řadu let vyrábí kvalitní elektroniku všeho druhu. Je to ale teprve chvíli co na trh vstoupili s něčím tak unikátním jako je bezdrátový reproduktor Glass Sound Speaker LSPX-S2. Tento minimalistický a elegantní přenosný reproduktor určený k domácímu užití totiž využívá svůj design pro dosažení špičkové kvality zvuku.

Právě díky svému unikátnímu designovému provedení, zapadne reproduktor bez jakýchkoliv problémů do interiéru každého domova. Reproduktor vám navíc pomůže projasnit atmosféru vašeho domova díky režimu osvětlení napodobujícímu svit svíček. Toto nastavení vykouzlí krásnou atmosféru domácnosti jako žádné jiné a svůj dům tak proměníte v uklidňující prostor, který vám umožní únik před každodenním shonem.

Ale co by to bylo za reproduktor od SONY, kdyby neměl i autentický a křišťálově čistý zvuk, který dokáže zaplnit každý kout místnosti díky unikátní technologii Advanced Vertical Drive. Ta umožňuje reproduktoru přehrávat tzv. 360 stupňový zvuk. Tělo reproduktoru vyrobené z organického skla se rozvibruje, když ho rozechvěje kmitací cívka, která se pod ním ukrývá. Zvuk se tak šíří vertikálně všemi směry v 360°. Tělo reproduktoru z organického skla má větší povrchovou plochu ve srovnání s konvenčními reproduktory, díky níž vydává křišťálově čistý zvuk s minimální ztrátou hlasitosti. Kromě toho je tento reproduktor plně kompatibilní s audiem ve vysokém rozlišení a vy si s ním tak můžete vychutnat poslech hudby jako na živo.

Skleněný reproduktor Glass Sound Speaker navíc disponuje malým kompaktním tělem s osmihodinovou výdrží baterie, takže jej můžete používat kdekoli a hlavně kdykoli. Ať už uspořádáte příjemnou rodinnou sešlost, nebo si chcete užít poklidnou chvilku o samotě, tento reproduktor vám to umožní.

Přehrávání hudby pak už nemůže být s tímto reproduktorem snazší. Nabízí možnost připojení přes Bluetooth, takže ho snadno a rychle spárujete se svým mobilem či jakýmkoliv jiným zařízením. Reproduktor navíc podporuje technologii NFC One-Touch a tím nabízí ještě rychlejší a jednodušší spárování. Díky funkcí „Push & Play“ můžete jednoduše stisknout funkční tlačítko na reproduktoru a začít přehrávat hudbu prostřednictvím služby Spotify Connect. Teď už nemusíte procházet telefon a hledat tu správnou aplikaci, abyste se ke skladbám dostali. Navíc můžete využít funkci Wireless Multi-room a její pomocí tak propojit přes Wi-Fi až deset dalších kompatibilních audio zařízení společnosti SONY.

Související příspěvky

Leave a Comment