Powerbanka Verbatim s opravdu rychlým nabíjením

Powerbanka 10 000 mAh Quick Charge 3.0 USB-C

VerbatimRůzná mobilní zařízení se v mnoha ohledech stala natolik našimi součástmi, že už si bez nich své životy ani nedovedeme představit. To se týká nejen prostého telefonování, ale také sociálních médií, fotografování, e-mailů, poslechu hudby či sledování streamovaných videí. Je proto velmi důležité mít energeticky náročné chytré telefony, tablety a fotoaparáty na cestách stále nabité. Méně čekání znamená více prohlížení, volání či her na telefonu.

Powerbanka 10 000 mAh Quick Charge 3.0 & USB-C od společnosti Verbatim je vybavena novým standardem QC 3.0 a technologií USB-C PD, která umožňuje rychlé nabíjení nejnovějších zařízení. O kvalitě tohoto produktu svědčí rovněž prvenství ve srovnávacím testování 20 powerbank, které připravil časopis Computer.

Powerbanka 10 000 mAh Quick Charge 3.0 & USB-C s typovým označením 49576 má rozměry 135,5 × 70 × 13,5 mm, hmotnost 230 g, kapacitu 10 000 mAh/3,7 V (jmenovitá kapacita je 6800 mAh/5 V) a vyznačuje se elegantní designem ve stříbrném provedení. Powerbanku lze používat okamžitě po nákupu, protože se dodává předem nabitá. Dochází vám baterie v tabletu i telefonu? Nevadí, díky dvěma portům USB-A QC 3.0 a jednomu port USB-C PD můžete nabíjet až tři zařízení současně.

Quick Charge 3.0 umožňuje nabíjet baterii vyšším proudem (až 3 A/5 V), což zajišťuje rychlejší nabití. Porty Quick Charge 3.0 na powerbance naleznete snadno, protože mají oranžovou barvu. V zájmu optimálního nabíjení musí být zařízení i nabíječka kompatibilní se stejným napětím a proudem. Port USB-C PD podporuje rychlé nabíjení Power Delivery umožňující nastavení napětí v rozsahu 5–20 V, podle požadavků zařízení, které nabíjí. Zajímavostí je, že pokud jsou propojeny dva telefony podporující technologii PD nabíjecím kabelem USB-C, jedno zařízení může nabíjet druhé i bez dalšího napájecího zdroje.

Chystáte se na dalekou cestu? Po stisknutí tlačítka ukazatele stavu baterie se můžete podívat kolik energie v powerbance zbývá a případně ji dobít. Samotnou powerbanku lze nabíjet přes port Micro B USB-C PD, který funguje jako vstup i výstup. LED bliká během nabíjení powerbanky i nabíjení zařízení. Po úplném nabití LED zhasne. Buďte vždy nabití a připojení – vždy s sebou noste powerbanku Verbatim.

Powerbanka Verbatim PN49576 10 000 mAh Quick Charge 3.0 & USB-C je na českém trhu dostupná od 499 Kč včetně DPH. Obsah balení zahrnuje samotnou powerbanku, kabel USB-A na Micro B a příručku pro rychlé použití.

 

 

Další články společnosti Verbatim:

Šifrovaná úložná řešení

Verbatim: Nové interní SSD disky NVMe PCIe a SATA3 M.2 pro vysokorychlostní upgrady

Nový flash disk Verbatim Store’n’Click

RECENZE: Externí SSD disk Verbatim Vx500

Otestovali jsme externí disk Verbatim Store ‘n’ Go SSD

Jak zajistit bezpečnost dat v pohybu?

Související příspěvky

7 Thoughts to “Powerbanka Verbatim s opravdu rychlým nabíjením”

Leave a Comment