Inteligentní vysavač ovládaný z mobilu

umax logoU-Smart Robot Vacuum je inteligentní robotický vysavač s navigací a velmi tichým chodem. Díky vestavěnému bezdrátovému Wifi připojení můžete vysavač připojit k domácí síti a ovládat jej přes mobilní aplikaci na telefonu (iOS, Android). Lze naplánovat zapnutí vysavače v určitý den a čas a vysavač po splnění úkolu zajede sám zpět do nabíjecí stanice.

Ovládání i údržba jsou velmi jednoduché. Vysavač je vybaven senzory, které brání kolizi s nábytkem a možnému pádu z výšky. Kromě čištění pomocí kartáčů nabízí také možnost mopování díky modulárnímu designu s výměnnými zásobníky. 2600mAh baterie umožňuje pracovat po dobu až 100 minut. V případě potřeby se vysavač sám zaparkuje v dobíjecí stanici.

Jedna aplikace pro všechna zařízení

Aplikace je připravena pro Android i iOS a podporuje také český jazyk. Je navržena s konceptem “jedna aplikace pro všechna zařízení” a nabízí řadu možných nastavení. Koncept nabízí zabezpečené a šifrované připojení k internetu a cloudu. Odezva systému je v řádu milisekund, veškeré operace probíhají velmi rychle.

Mobilní aplikace také umožňuje ovládat vysavač ručně nebo nastavit různé režimy vysávání jako automatický mód, vysávání v kruhu, v rozích apod. V aplikaci lze online sledovat práci vysavače s přibližnou mapou. Nechybí tlačítko pro návrat vysavače do nabíjecí stanice a také lze sledovat opotřebení vyměnitelných součástí (boční kartáče, filtr nebo hlavní kartáč).

Robotický vysavač, resp. aplikace podporuje ovládání hlasem (prozatím v anglickém jazyce) pomocí Google Assistant a Amazon Alexa a lze jej propojit s IFTTT.

Je vhodný téměř pro všechny druhy podlah (beton, dlažba, dřevo, koberec s nízkým chlupem apod.).

Související příspěvky

Leave a Comment