Herní monitor AOC AGON AG272FCX6

AOC logoSpolečnost AOC představila nový herní monitor AOC AGON AG272FCX6, který je vylepšenou verzí známého modelu AGON AG272FCX. Nový model má obnovovací frekvenci 165 Hz, místo 144 Hz, takže se hráči již nemusí rozhodovat mezi odezvou monitoru a kvalitním obrazem. Nový monitor je vybaven MVA panelem s dobou odezvy MPRT 1 ms, kontrastem 3000:1, jasem 250 cd/m2 a širokými pozorovacími úhly 178°/178°. Design monitoru zahrnuje nastavitelné RGB podsvícení zadního panelu a ergonomický stojan umožňuje nastavit monitor přesně podle potřeb uživatele, navíc použité tenké rámečky jsou ideální pro vícemonitorové sestavy. Podpora AMD FreeSync téměř dokonale eliminuje trhání a sekání obrazu, čímž nabízí hladké hraní. Zakřivení 1800R pak zaručuje výjimečné herní zážitky, široký pozorovací úhel s menším zkreslením a barevným posunem a větší pohodlí při dlouhém hraní.

AOC AGON AG272FCX6 nabízí zcela novou úroveň ponoření se do hry, především pro fanoušky MMORPG, SIM, akčních i závodních her. Monitor s úhlopříčkou 27 palců, rozlišením 1920 × 1080 pixelů a zakřivením 1800R vtáhne hráče velmi rychle do hry. Ještě rychlejší vykonávání příkazů zajistí režim AOC Low Input Lag, který obchází většinu z interních operací monitoru a minimalizuje vstupní zpoždění. Funkce AOC Shadow Control zase upravuje poměry světla a stínu na obrazovce, takže hráči na tmavých místech rozeznají více detailů. Aby byly dlouhé herní relace ještě pohodlnější, je model AG272FCX vybaven několika funkcemi pro ochranu očí a zdravé držení těla. Technologie AOC Flicker-Free snižuje blikání a předchází tak přílišnému namáhání očí, režim AOC Low Blue Light Mode minimalizuje modré světlo a jeho potenciálně škodlivé účinky.

Monitor AG272FCX6 je určen zejména pro hráče, kteří doma již mají speciální herní PC nebo si potrpí na barevně podsvícené periferie. Pro individuální vzhled si u LED osvětlení můžete vybrat ze tří barev a různých stupňů jasu. Díky plně ergonomickému stojanu si lze rychle nastavit oblíbené pozice monitoru. Přídavné dálkové ovládání QuickSwitch umožňuje rychlý přístup do herních módů AOC Game Modes (pro FPS, závody nebo RTS a tři volné pozice pro uživatelské nastavení), bez nutnosti vstupu do OSD. To je přístupné pomocí snadno ovladatelného joysticku na spodní hraně monitoru. Šikovný držák a systém ukládaní kabelů jsou příjemnými a praktickými doplňky.

ATComputersMonitor AON AGON AG272FCX6 má rozměry 612 × 574 × 266,5 mm, hmotnost 1,9 kg a je vybaven zabudovanými stereo reproduktory (2 × 3 W), dvěma porty HDMI, portem DisplayPort 1.2, VGA, dvěma vstupy USB 3.0 pro připojení externích zařízení a 3,5mm výstupem pro sluchátka. Monitor AON AGON AG272FCX6 je na trhu k dostání od dubna 2019 a v nabídce společnosti ATComputers je dostupný za koncovou cenu 9790 Kč včetně DPH, přičemž na monitor se vztahuje záruka tři roky.

Související příspěvky

One Thought to “Herní monitor AOC AGON AG272FCX6”

Leave a Comment