Extrémně odolné véčko

Evolveo StrongPhone F5

Evolveo StrongPhone F5 navazuje na oblíbený design mobilních telefonů ve tvaru písmena V a přidává mimořádnou odolnost. Vyznačuje se robustní, odolnou konstrukcí, odolá pádům, vodě, prachu i nešetrnému zacházení. Splňuje podmínky certifikace IP68 a zvládne ponoření do vody v hloubce 1 metr po dobu 30 minut. Výklopná konstrukce usnadňuje používání i přenášení telefonu. StrongPhone F5 má dva displeje. Hlavní, dobře čitelný, se zvýšenou odolností proti tlaku a poškrábání ve velikosti 2,4″ je k dispozici po otevření telefonu. Menší displej 1,44″ na přední straně telefonu zobrazuje i v zavřené pozici důležité informace (mj. příchozí hovory, datum, čas, zmeškané hovory nebo SMS a stav baterie).

Evolveo StrongPhone F5 umožňuje používat dvě standardní SIM karty v režimu Dual SIM a podporuje paměťové karty microSDHC. Vysoce kapacitní baterie 1 200 mAh zajistí dlouhé používání bez nutnosti stálého dobíjení. Vyladěný software poskytuje mnoho funkcí včetně odmítnutí hovoru po otevření telefonu.

Telefon je vybaven SOS tlačítkem, které v případě potřeby zajistí rychlý kontakt s okolím. Pro snadnější ovládání je možné nastavit na displeji jednoduché zobrazení s velkými písmeny. Evolveo StrongPhone F5 má samostatná zapínací tlačítka pro přehrávač hudby a pro vestavěné rádio. Překvapivě silný reproduktor dělá z telefonu zábavného parťáka na stavbách, v dílně nebo na výletě. Mezi další praktickou výbavu v této kategorii mobilních telefonů patří svítilna, fotoaparát, kalendář, budíky nebo čtečka e-knih. Pro poslech FM rádia není nutné připojovat sluchátka, anténa je integrována uvnitř telefonu.

Dostupnost a cena

Telefon je dostupný za doporučená koncovou cenu 1 690 Kč včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment