Akční kamera Canon IVY REC

Akční kamera Canon IVY REC

CanonAkční kamera Canon IVY REC je určená k dokumentování všech venkovních dobrodružství. Jednoduše se ovládá a lze ji snadno nosit s sebou kamkoli připnutou na opasku, na batohu nebo schovanou v kapse. Kamera je voděodolná i nárazuvzdorná a spolehlivě vás bude doprovázet, kamkoli se vydáte. Je vybavená mnoha funkcemi, včetně záznamu videa v rozlišení Full HD 1080p se snímkovací frekvencí až 60 snímků za sekundu, rádiovým připojením WiFi a Bluetooth a dobíjením přes USB, takže nezklame při žádné akci.

Kamera je vybavena snímačem o rozlišení 13 milionů bodů a dokáže natáčet video v rozlišení Full HD i pořizovat statické snímky. Jako úložiště slouží paměťová karta typu microSD. Lehká a snadno přenosná kamera o hmotnosti pouhých 90 gramů vydrží v hloubce dva metry pod vodou až 30 minut a přežije pád z výšky dvou metrů. Je tedy připravená na použití za skutečně náročných podmínek. Nemá obvyklý displej, který by se mohl rozbít – jeho roli zastupuje klip, který funguje zároveň jako hledáček a lze jej uchytit na opasek, batoh nebo lanko, takže se přizpůsobí potřebám každého dobrodruha.

Bez problému zvládne lyže, skateboard, divokou vodu, horské kolo, extrémní sporty i poklidnější venkovní aktivity. Připojení přes WiFi a Bluetooth umožňuje ihned sdílet fotografie a videonahrávky na sociálních sítích pomocí bezplatné aplikace Canon Mini Cam nainstalované na kompatibilním zařízení s operačním systémem iOS nebo Android. Aplikace umožňuje zábavným způsobem snímky a nahrávky upravovat a slouží i jako bezdrátový hledáček, na němž uživatel může v reálném čase na dálku sledovat záznam z pohledu kamery.

Kamera se bude prodávat ve čtyřech výrazných barvách: růžové (Dragon fruit), zelené (Avocado), šedé (Stone) a modré (Riptide). Je určená všem, kdo chtějí zachycovat a sdílet jedinečné okamžiky svého života bez rizika poškození mobilního telefonu.

Canon IVY REC doplňuje oblíbené produkty Canon Zoemini. Spolu s nimi náleží do atraktivní inovativní řady produktů určených především pro mladou generaci, která se pohybuje v online světě. Jejich společným znakem je zábava, jednoduchost obsluhy a cenová dostupnost. Canon na trh uvádí produkty světové třídy, které umožňují tvůrcům obsahu naplno projevit svoji kreativitu a sdílet své zážitky.

Související příspěvky

Leave a Comment