Přenosný reproduktor s dlouhou výdrží

LAMAX Vibe1

LAMAX  uvádí na trh nový model bezdrátového reproduktoru LAMAX Vibe1, který je standardně k dispozici ve dvou barevných variantách (tyrkysové a černé). Kromě povedeného designu se fanoušci dobré muziky mohou těšit na vysoký výkon i dlouhou výdrž baterie na jedno nabití.

Reproduktor, který rozšiřuje již tak bohaté portfolio značky LAMAX na trhu, je vhodný pro použití uvnitř i venku, protože díky podpoře standardu IP65 je odolný vůči stříkající vodě. Při běžném zacházení tak nehrozí, že byste si zařízení na večírku zničili.

Jedním ze zásadních parametrů je výdrž baterie na jedno nabití, která činí až 12 hodin nonstop přehrávání díky Li-Ion akumulátoru s kapacitou 3 000 mAh. S mobilním telefonem či jiným zdrojovým zařízením reproduktor spárujete prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth 4.2, přičemž dosah v tomto případě činí až 15 metrů. Samozřejmostí je podpora telefonních hovorů prostřednictvím funkce handsfree, která je u modelů od LAMAXu standardem.

Kompaktní rozměry reproduktor LAMAX Vibe1 předurčují k tomu, abyste si ho přibalili do batohu kamkoliv na cesty, a přitom jeho přítomnost prakticky ani nepocítili. Jeho rozměry jsou pouhých 172x73x73 milimetrů a hmotnost 380 gramů; díky svému tvaru válce novinka zabere zhruba tolik místa jako plechovka od koly.

Nejdůležitější ze všeho je ale samozřejmě výkon, bez kterého by byly všechny výše zmíněné parametry a funkce úplně zbytečné. Ten je vzhledem k velikosti až překvapivě vysoký – celkově 12 wattů ve dvou reproduktorech. Skutečně hlubokých basů je pak dosaženo díky integraci dvojice pasivních zářičů , které pohlcují vibrace v těle přístroje a přetvářejí je na basové linky.

Kromě Bluetooth můžete pro propojení se zdrojem zvuku využít i tradičnější řešení, a to klasický audio kabel s 3,5mm konektorem díky integraci AUX vstupu, jinak řečeno klasického jacku.

Z použitých funkcí je třeba zmínit ještě režim Powersave, šetřící energii v případech, kdy reproduktor LAMAX Vibe1 nepoužíváte více než 15 minut, a možnost ovládání jediným dotekem bez nutnosti shánět se po telefonu, kdykoliv chcete přijmout hovor nebo přepnout na nový song.

Bluetooth reproduktor LAMAX Vibe1 zakoupíte na českém trhu za doporučenou maloobchodní cenu 2 190 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment