BRAUN RangeFinder 600WH

BRAUN RangeFinder 600WH

JoWin s.r.o.Laserový dálkoměr BRAUN RangeFinder 600WH je nejnovější produkt z rozsáhlé nabídky německé společnosti BRAUN Photo Technik GmbH, který je určen pro měření velkých vzdálenosti, včetně měření úhlu a výšky. Dálkoměry využívají jako elektronickou pomoc při lovu lovci a myslivci už nějakou dobu. Možnosti využití těchto malých elektronických ručních měřicích zařízení se však mezitím rozšířily do mnoha dalších oblastí. Tento laserový dálkoměr lze kromě lovu a střelby využít také na golfovém hřišti, při turistice či plavbě na moři nebo pro stavební a geodetické aplikace.

Nový BRAUN RangeFinder 600WH kombinuje vysoce kvalitní optiku se složitou elektronikou v praktickém kompozitním těle s pogumovaným povrchem pro lepší držení. Dálkoměr má rozměry 105 × 75 × 34 mm, hmotnost pouhých 140 gramů (včetně baterie 152 gramů), je odolný proti stříkající vodě a pohodlně se vejde do kapsy vesty. Přístroj zahrnuje měření úhlu a výšky, jakož i režim golfu a měření rychlosti a je schopen vypočítat podrobné parametry s nejvyšší přesností, které pak lze odečítat na LCD uvnitř hledáčku.

BRAUN RangeFinder 600WH vybaven 21mm objektivem s šestinásobným zoomem. Použitý laser 905 nm odpovídá třídě 1. Rozsah měření vzdálenosti je 4 až 600 metrů s přesností ± 1 metr a rychlost lze měřit v rozsahu 0 až 300 km/h, přičemž měření lze nastavit buď v metrech anebo v yardech. Zorné pole dálkoměru je 7,2° a vzdálenost zornic od objektivu 16 mm. Napájení zajišťuje 3V lithiová baterie CR2 s kapacitou 800 mAh.

Balení zahrnuje dálkoměr BRAUN RangeFinder 600WH v černém provedení, tašku, přepravní řemínek, čisticí hadřík, uživatelský manuál, to vše za 3450 Kč včetně DPH. Další informace si můžete vyžádat u společnosti JoWin s.r.o. přímo na e-mailu: info@jowin.cz nebo na webových stránkách www.excelfoto.cz.

Související příspěvky

Leave a Comment