Nadupaná herní myš

Myš Genesis Xenon 330

Dobrá herní myš musí mít nadstandardní vlastnosti, mezi které patří: zvýšena odolnost, funkčnost, komfort používaní, precizní sensor a hlavně moderní vzhled. Herní myš Genesis Xenon 330 je dobrou volbou pro každého, kdo všechny tyto vlastnosti očekává. Tento model myši je doslova nadupaný spoustou užitečných funkcí, které splní očekávání i náročných hráčů. Každý opravdový hráč ocení pokročilý software, RGB podsvícení, sedm programovatelných tlačítek a v neposlední řadě i ergonomický tvar.

Precizní herní snímač Myš Genesis Xenon 330 je vybavena precizním optickým snímačem PAW3212 s maximálním rozlišením 4000 DPI. Snímač si svou spolehlivostí získal srdce mnoha hráčů. Rozlišení DPI lze měnit za chodu v šesti úrovních. Pro změnu rozlišení má myš dvě tlačítka v horní části (DPI + a DPI-). Tato tlačítka jsou navíc dále programovatelná. Například je možné přiřadit funkci přepínání mezi třemi profily a následně volit mezi uloženými profily jediným zmáčknutím tlačítka bez přerušování hry.

Pokročilý software Pro myš Genesis Xenon 330 je k dispozici pokročilý software s editorem maker a profilů, který umožňuje naprogramovat velké množství funkci a přizpůsobit myš individuálním požadavkům uživatele. Díky vestavěné paměti si myš dokáže zapamatovat všechna nastavení i v případě připojení myši do jiného počítače.

RGB podsvícení Pokročilý software nabízí také možnost nastavení jedenácti režimů podsvícení. U některých je možné navíc zvolit barvy z palety RGB (16 milionů barev). Pro ovládání změny podsvícení má myš speciální tlačítko umístěné v spodní části, které umožnuje změnu režimu podsvícení jediným kliknutím bez nutnosti použití softwaru.

Rychlá odezva Rychlá odezva myši (2 ms) zaručuje, že myš bez prodlevy vykoná každý povel i při těch nejrychlejších změnách pohybu nebo zmáčknutí spouště.

Odolnost a ergonomie Každá opravdová herní myš musí mít zvýšenou odolnost pro náročnější používání Myš Xenon 330, tak jako ostatní myši značky Genesis, je vyrobena z vysoce kvalitních komponent a odolných materiálů. To potvrzují například spínače hlavních tlačítek s živostností až deset miliónů kliků. Tělo myši je ergonomicky tvarované pro pevné uchopení a maximální pohodlí během dlouhého, několika hodinového používání. Uživatelé také ocení speciální podpěrku na levém boku myši určenou pro palec. Palec se tak neotírá o podložku a práce s myší je komfortnější.

Cena a dostupnost

Myš Genesis Xenon 330 je v prodeji za doporučenou cenu 489 Kč včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment