Vychytané sportovní hodinky

Sportovní hodinky iGET Active A6 změří nejen všechny důležité parametry vašich tréninku, ale můžete s nimi také poslouchat hudbu nebo ovládat svůj mobilní telefon. Přitom vám určitě nebudou nijak vadit, jejich hmotnost je totiž pouhých 60 gramů.iGET

Po spárovaní s telefonem nabízí i možnost přijímaní a psaní SMS a dokonce i volání. Pro outdoorové nadšence nechybí ani funkce jako je výškoměr či barometr a všem aktivitám jsou přizpůsobené svou nízkou hmotností a odolným krytím proti prachu a stříkající vodě IP66.

Hodinky mají šest režimů dle typu pohybu – chůze, běh, běh na pásu, pěší turistika, cyklistika či terénní běh, při kterých zaznamenají všechny důležité parametry jako je počet kroků, uražená vzdálenost, tep či spálené kalorie. A aby byl záznam ještě přesnější, mají vestavěný GPS čip. Tak snadno poznáte, jak se věše kondice postupně zlepšuje a jste hnáni za lepšími výsledky. Přitom s vámi hodinky komunikují v mnoha řečech, ale důležité je, že kromě angličtiny je to třeba čeština i slovenština.

Po každé sportovní aktivitě se data uloží do aplikace iGET GO, ze které pak můžete záznamy svých tréninků exportovat a sdílet na portále Strava nebo uložit do Google Fit. Pro monitoring výkonu je výhodou také GPS čip, který umožňuje ukládání sportovních map do aplikace iGET GO a jejich export. Současně je možné data zobrazit v aplikaci Zdraví v iOS. A pokud chcete mít jistotu, že se vám neztratí žádný podařený výkon, můžete si založit účet GO na Cloudovém úložišti, kam se pak veškerá naměřená data uloží a zálohují.

Hodinky iGET ACTIVE A6 dokážou změřit vaši denní dávku kroků opravdu přesně. V aplikaci iGET GO si totiž můžete zaznamenat svoji výšku a váhu, podle toho se vypočítá průměrná délka kroku a z té se následně dopočítá uražená vzdálenost. Po spárování aplikace s hodinkami tak budete vědět, jak vám to chodí a běhá. Navíc, pokud nastavíte místo, kde jste, hodinky vám doporučí, jak se obléknout na vaši chystanou outdoorovou aktivitu.

Co se týče výdrže 350mAh baterie, ta udrží hodinky v provozu 4–6 dní při pohotovostním režimu a až devět hodin při stále zapnuté GPS. O sklíčko se obávat nemusíte, je vyrobené z tvrzeného skla Gorilla Glass 3 pro lepší odolnost.

Následující seznam vymožeností, které od hodinek iGET Active A6 můžete čekat, zní jako pohádka. Ale vše je tak, píšeme:

Sledujte, jak vám to tepe: 24 hodinové měření tepové frekvence je dobrý způsob, jak kontrolovat fáze tréninku a jeho rozvoj na zlepšení síly nebo vytrvalosti. Váš tep hodinky zaznamenají a jeho údaje můžete sledovat přímo na hodinkách při tréninku, nebo později v mobilní aplikaci.

Vlastní rosnička na zápěstí: Barometr, kterým jsou hodinky iGET ACTIVE A6 také vybaveny, podle tlaku vzduchu určí, jaké bude počasí a s funkci měření okolní teploty nabídnou předpověď, jak bude.

Výškové rekordy: Vestavěný výškoměr ocení ti, kdo se pohybují v horách. Na displeji ukážou vaši orientační nadmořskou výšku.

Jak spíte: Můžete sledovat i jak spíte, hodinky zaznamenávají údaje o kvalitě spánku (hluboký či lehký spánek, nebo probuzení) a vy si pak můžete v mobilní aplikaci zhodnotit, jaká jste Šípková Růženka.

hodinky iGET Active A6 backStále v obraze: Pokud chcete vědět, co se kde šustne, můžete si hodinky spárovat s mobilním telefonem a veškerá upozornění z aplikací jako je Facebook, Skype nebo WhatsApp si prohlížet na nich. Upozornění se pak samo z hodinek vymaže a zůstane už jen v telefonu.

Mějte přehled: Hodinky iGET Active A6 mají barevný 1,3palcový IPS LCD displej s rozlišením 240×240 px. Zobrazíte na nich čas i naměřené hodnoty jasně, čitelně a barevně.

Chytrá aplikace součástí: Aplikace iGET GO vám umožňuje používat hodinky naplno. Pomůže vám je nastavit, ale také zobrazí naměřené sportovní aktivity, které můžete procházet a vyhodnocovat. Můžete v ní zobrazit počty kroků, uražené vzdálenosti, spálené kalorie, tepovou frekvenci i dobu spánku a veškerá data si zálohovat na cloud nebo sdílet s dalšími portály. Aplikace se také stará o online aktualizaci firmwaru hodinek.

Pohlídají vás: Na hodinkách lze nastavit až pět rozdílných upozornění v různých časech. Hodinky zvukem nebo vibrací oznámí, že daná chvíle přišla.

Strážce vás i vašeho telefonu: Hodinky iGET ACTIVE A6 sice klíče nenajdou, ale váš mobil ano. Pokud jej někam odložíte a není nikdo, kdo by vás prozvonil, stačí zmáčknout displej hodinek a telefon se vibracemi a zvoněním ohlásí.

Zvednou vás ze židle: Kromě funkcí pro monitoring sportovního výkonu mají hodinky upozornění na to, že se dlouho nehýbete.

Nabízí psaní i přijímání SMS: hodinky mají připravené rychlé odpovědi na SMS typu: Zavolám později, OK. apod.

Telefon i na dálku: Svůj telefon můžete s hodinkami iGET Active A6 ovládat i na dálku. Stačí dát hodinkám hlasový povel a hodinky zaúkolují telefon. Funkce hlasového ovládání se na spárovaném telefonu zapne automaticky, stačí jen dát povel, a i když je telefon mimo dosah ruky, udělá, co od něj chcete.

Hudební motivace: Hodinky sice nemají vlastní přehrávač, ale můžete s nimi ovládat ten, který máte v mobilu. Přepnout, zastavit a pustit skladbu puštěnou na mobilním telefonu.

Nahrají, co jim řeknete: Vestavěný mikrofon na boční straně hodinek umožňuje nahrání zvukového záznamu a jeho uložení.

Váš osobní fotograf: Možnost dálkového ovládání fotoaparátu telefonu přímo z hodinek přijde vhod.

Probudí i největší spáče: Můžete si nastavit několik budíků najednou. Jejich nastavení pak můžete upravovat v hodinkách i v aplikaci iGET GO.

IntelekCo je za den? Pokud nemáte telefon při ruce a nevíte, zda je navrhovaný termín schůzky pondělí či pátek, můžete mrknout do hodinek, které jsou vybavené kalendářem, ve kterém lze zobrazit dny, měsíce i roky.

Bluetooth pro kamarádství: Hodinky lze spárovat pomocí Bluetooth 4.0 BLE. Tak lze mezi nimi přenášet data a mít oba přístroje synchronizované.

Je až k neuvěření, co tyhle hodinky dokážou nabídnout. Velmi příjemnou funkcí je třeba počasí – díky tomu zákazník bude vždy vědět, co si na sebe obléci. Přitom lze vysoce hodnotit nejen sportovní provedení, ale i kvalitu displeje, na který vidíte i při pohybu. A o to výrobci i šlo.

Související příspěvky

Leave a Comment