Psí koloběžka

dog powered scooter

Milujete procházky se svým čtyřnohým mazlíčkem? Já ano, ale nemohu říci, že se vždy chová ohleduplně. Prostě mu občas nestačím. On by běžel jako vítr, já bych se raději loudala pomalou chůzí. Bohužel, nelze ho vždy a všude mít bez vodítka. Pak se z milé a zdraví prospěšné procházky stává čistý boj o moc a nadvládu jednoho nad druhým. Oba se domů vracíme zmožení a lehce podráždění. Naštěstí nás to brzy přejde a zase se těšíme na další společné dobrodružství.

Našla jsem způsob, jak lze temperament vašeho domácího zvířátka využít. Pokud váš pejsek má tolik energie, že ho sotva zvládáte nebo je to ten typ, co denně musí běhat a běhat, zkuste sobě i jemu pořídit speciální koloběžku poháněnou psem 😊 Myslím tím koloběžku, která má po stranách jeden až dva popruhy pro psy. Ty jsou upevněny v jednoduché, lehké a bezpečné konstrukci. Pejsek se tam „zakšíruje“ a může běžet vedle vás jakkoli rychle potřebuje. Vy se vezete, zatímco váš miláček radostně utíká vedle vás a oči mu jen září. Vše je vymyšleno bezpečně a přívětivě jak pro vás, tak pro pejska.

Na začátku je třeba trochu tréninku. Jakmile ho zvládnete a sladíte se, můžete na první společnou jízdu v terénu. Takto strávený čas prohloubí vaši důvěru, posílí dovednosti vašeho psa, vybuduje mu pořádnou „fyzičku“ a udělá z procházek zábavu pro oba.

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment