Vychutnejte si nové esspresso!

esspresso

Představte si, že máte doma svojí vlastní kavárnu. Dostanete chuť na kávu, přijdete, zmáčknete tlačítko a hotovo! Jednoduché, rychlé a výborné.

Nový automatický výrobník kávy je ideálním společníkem do každé moderní kuchyně. Jeho design je čistý a propracovaný do nejmenších detailů. LED panel s dotykovými tlačítky na horní stěně zajistí jednoduché a přehledné ovládání. Horním víkem se doplňuje i voda a zrnková káva. Ve stroji připravíte jednoduchým stisknutím tlačítka Espresso, Double Shot a Lungo. Díky možnosti spuštění pouze horké vody připravíte americano (tedy presso dolité vodou) nebo i vodu na čaj.

Každá káva požaduje svou specifickou hrubost mletí. I zde s automatem Sencor SES 8020NP neuděláte chybu – stroj lze nastavit na 5 stupňů hrubosti mletí.

Obsah zásobníku na vodu je 1,1 litru.

Přístroj je nastavitelný pro různé velikosti šálků a umí si zapamatovat i přesný objem tekutiny, který chcete při různých volbách přípravy káv dostat. Máte-li tedy raději o trochu „delší“ espresso, než je zvykem, jednoduše si objem získané kávy přenastavíte dle svých preferencí.

Přístroje se díky odnímatelným částem jednoduše čistí a jednotlivé díly lze mýt i v myčce.

Související příspěvky

Leave a Comment