Jak předejít bolestem krční páteře?

hamak

Všichni to známe. Intenzivní napětí v oblasti krční páteře a šíje často přecházející v bolest a ztuhlost. Neposedíme, pořád se vrtíme a jsme podrážděni. Delší sezení je pro nás utrpením a máme z toho „těžkou hlavu“. Také máme mnoho práce a nemáme čas s tím něco dělat. Kéž by bylo možné hlavu někam odložit a počkat, až se vše uvolní. A vida, ono je to skutečně možné! Jak?

Díky jednoduchému, skladnému a přenosnému zařízení je možné pohodlně předcházet bolestem krční páteře. Stačí méně než 10 minut „pohoupání“ v hamaku (závěsná síť) a bolest ustoupí. Nemusíte chodit do fitness nebo specializovaného centra. Vše zvládnete v pohodlí domova. Upevnění je velmi jednoduché, rychlé a možné téměř kdekoli. Můžete využít například kliku od dveří, zábradlí nebo jakékoli jiné místo, kde je možné zaháknout karabinu a kde je prostor na to se „natáhnout“. Pak jen pohodlně uložíte svou hlavu do látkového držáku a necháte se hýčkat. Hamak vám pomůže kvalitně protáhnout svaly a struktury podél krční páteře a tím uvolní napětí a ztuhlost z této oblasti. Je to ideální prevence proti bolestem krční páteře a s tím souvisejícími problémy.

Proč je tak důležité pečovat o oblast šíje a krční páteře? Odpověď najdete v dalším článku na téma krční páteř a jak se o ni správně starat.

Katka Volková

Související příspěvky

2 Thoughts to “Jak předejít bolestem krční páteře?”

  1. […] závěsnou síť (hamaka) na krční páteř, která vám pomůže pravidelně se uvolňovat (viz článek „Hamaka pro krční páteř“). Možností je mnoho. Další z nich představíme v následujícím […]

  2. […] a využití při tomto putování naleznu. Nejdříve mne zaujala hamaka na krční páteř (Jak předejít bolestem krční páteře?), následně závěsná síť s moskytiérou (Hamaka s moskytiérou vám zpříjemní léto) a můj […]

Leave a Comment