Seriál Feng Shui díl 1. Stůl

Feng Shui

To nejmenší co můžete udělat pro svůj úspěch… Právě teď hned.

Budeme vycházet z předpokladu, že nejste bordeláři a stůl si udržujete uklizený a čistý. Jestli to tak není, tak to udělejte. Čistota je totiž v Feng Shui základ.

K posílení potenciálu Feng Shui vašeho stolu Vám pomůžou dvě základní mocné zbraně, barvy a zrcadla. Pamatujte ale na to, že důležitější je mít stůl umístěný ve vládnoucí pozici. O tom ale příště…

Budete potřebovat lepenku nebo nějakou pásku. Zákrok provedete tak, že prostředky (zrcadlo, barevnou látku nebo papírek) umístíte do zásuvky, nebo je přilepíte na spodek desky stolu do životní oblasti kterou chcete posílit.

Umístěte purpurovou látku nebo papír do oblasti bohatství na desku pracovního stolu pro zlepšení vašich financí. Je jedno, jestli zezdola nebo svrchu. Červenou pod oblast slávy, aby jste posílili svou dobrou pověst. Černou pod oblast kariéry pro všeobecnou pomoc v podnikání.

Svůj telefon položte v rohu bohatství. Zvuk telefonu bude stimulovat pohyb peněz vaším směrem.

Použijte lampu k projasnění vaší budoucnosti a rostlinu pro nový růst a život. Oblast slávy je pro lampu ideální místo. Zdravá rostlina je ideální v oblasti rodiny, podporuje harmonii a kooperaci.

V aktivitě a komunikaci vám pomůže zvon. Bronzový zvon položte do oblasti dětí, zvýšíte tím kvalitu komunikace. Zazvoňte zvonem devětkrát pokaždé, když budete chtít rozhýbat své podnikání. Tento zákrok může také pomoci kterékoli životní oblasti vašeho stolu.

Funguje to!

Autor: YVZ

Zdroj: Feng-Šuej pro každého – David Daniel Kennedy

Související příspěvky