S novým přehrávačem žijete hudbou i za extrémních tréninkových podmínek

KANKRY

Pravého sportovce od jeho tréninku neodradí náročný terén ani špatné počasí. Díky voděodolnému přehrávači Walkman ze série WS620 s bezdrátovou technologií Bluetooth® můžete sportovat v rytmu těch nejlepších skladeb za každého počasí v jakémkoliv terénu.

Walkman ze série WS620

Dejte si do těla za doprovodu své oblíbené hudby s novým přehrávačem Walkman® ze série WS620. Vybrat si můžete ze dvou efektních modelů NW-WS623 (4GB) a NW-WS625 (16GB), které umí bezdrátově streamovat hudbu prostřednictvím Bluetooth® – lehce se připojíte jedním dotykem pomocí technologie NFC™.  Přehrávač skvěle zvládá extrémní podmínky od -5 až do 45°C. Ponořit se s ním můžete na 30 minut až do dvoumetrové hloubky. Je odolný proti prachu a díky speciálně navrženému ergonomickému tvaru drží na svém místě. Vůbec poprvé je vodotěsný přehrávač Walkman® vybaven také technologií Ambient Sound, která k vám nechá kromě motivující hudby proniknout i okolní svět, třeba šumění stromů nebo zpěv ptáků. K dostání je v černé, modré, limetkově žluté či šedavě bílé barvě.

Doporučená maloobchodní cena modelu NW-WS623 (4GB) je 4 221,69 Kč včetně DPH a modelu NW-WS625 (16GB) 5 628,92 Kč včetně DPH.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

 

Související příspěvky