Prostorné počítačové skříně s vynikajícím chladicím potenciálem

ENDORFY Arx 500 Air a ARGB

Po uvedení PC skříní Arx 700 se na pulty dostaly o něco menší Arx 500 Air a Arx 500 ARGB. Zůstávají dostatečně prostorné, aby se do nich vešel mimo jiné vysoký chladicí systém, 7 ventilátorů a většina grafických karet dostupných na trhu. Jedná se o poctu hráčům, tvůrcům a technologickým fanouškům, kteří oceňují uživatelsky přívětivý hardware s vynikajícím chladicím potenciálem a o něco menší velikostí.

Minimalistické PC skříně s bočnicí z tvrzeného skla odhalují předinstalovanou sadu ventilátorů Stratus 140 PWM (v Arx 500 Air) a Stratus 140 PWM ARGB (v Arx 500 ARGB) – plody spolupráce mezi ENDORFY a Synergy Cooling. Díky dvěma jemně perforovaným kovovým panelům nevyžadují PC skříně Arx 500 další prachové filtry, což má za následek lepší proudění vzduchu. Tím je zajištěna správná teplota, i když počítač dlouhodobě pracuje pod velkou zátěží.

PC skříně Arx 500 jsou navrženy tak, aby udržovaly nízké teploty bez nutnosti přidávat nebo přemisťovat ventilátory. Tohoto efektu bylo dosaženo použitím jemně perforovaných kovových panelů na přední a horní straně – fungují jako filtry a zlepšují cirkulaci vzduchu uvnitř PC skříně. Uživatel také získá:

  • 5 ventilátorů Stratus 140 PWM v Arx 500 Air;
  • 4 podsvícené ventilátory Stratus 140 PWM ARGB v Arx 500 ARGB.

Každý běží na robustním FDB ložisku, které zajišťuje tichý a hladký chod i za extrémních podmínek. Přiložený splitter umožňuje ovládat rychlost ventilátorů pomocí PWM signálu z jediného konektoru základní desky (Arx 500 ARGB nabízí i ovládání podsvícení).

Bočnice z tvrzeného skla

Počítačové skříně Arx 500 se vyznačují elegantním, uhlazeným stylem a bočním panelem z tvrzeného skla, které dává vyniknout vaše komponenty. Snadno se také čistí – jednoduše jej otřete vlhkým hadříkem, abyste odstranili nečistoty.

Pro ty, kteří experimentují s estetikou svého nastavení, jsou počítačové skříně Arx 500 ARGB vybaveny 4 osvětlenými ventilátory Stratus 140 PWM ARGB. Každý z nich je kompatibilní s ostatními produkty ENDORFY i s oblíbenými základními deskami a ARGB řadiči třetích stran. To umožňuje synchronizaci podsvícení celé sady pro velkolepé světelné efekty.

Prostorný interiér

PC skříně Arx 500 mají rozměry 486×228×429 mm, což umožňuje instalaci mimo jiné vysokého chladicího systému (až 179 mm) a až 7 ventilátorů. Vnitřek také pojme většinu grafických karet dostupných na trhu a napájecí zdroj instalovaný pomocí montážního rámu.

Doporučené koncové ceny

ENDORFY Arx 500 Air (EY2A010) – 2359,- s DPH, nebo 99 EUR

ENDORFY Arx 500 ARGB (EY2A011) – 2599,- s DPH, nebo 109 EUR

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment