Bezpečný a odolný smartphone Galaxy XCover6 Pro

odolný smartphone Galaxy XCover6 Pro

Galaxy XCover6 Pro svými pokročilými funkcemi pro zvýšení produktivity, rychlejším procesorem a 5G a Wi-Fi 6E konektivitou podporuje lepší spolupráci a výkon zaměstnanců. )

Společnost Samsung Electronics představila nový Galaxy XCover6 Pro, speciálně zkonstruovaný firemní smartphone, který je dostatečně výkonný pro podporu dnešních nejnáročnějších pracovních činností. XCover6 Pro nabízí zvýšenou mobilitu, vysoký výkon, komplexní zabezpečení a velkou odolnost, což pomáhá zaměstnancům získat maximum z jejich zařízení, ať už jsou v kanceláři nebo v terénu. Galaxy XCover6 Pro je k dostání pro firemní zákazníky za doporučenou maloobchodní cenu 14 999 Kč.

Nadstandardní výkon pro bezkonkurenční produktivitu

Smartphone Galaxy XCover6 Pro představuje průlom v oblasti odolnosti i výkonu. Je poháněn vylepšeným 6nm procesorem, který umožňuje mimořádně rychlou práci a pomáhá tak zaměstnancům zvládat více činností za kratší dobu. Vnitřní paměť lze rozšířit doplňkovou microSD kartou, takže při práci není třeba dělat žádné kompromisy. Je to také první zařízení z řady XCover, které podporuje sítě 5G, takže je možné pracovat odkudkoli, kde lze zachytit signál. Spolu s podporou 6GHz pásma Wi-Fi 6E může XCover6 Pro usnadnit spolupráci s kolegy a zvýšit její efektivitu jako nikdy předtím. Bez práce se spoustou informací se dnes už prakticky žádná profese neobejde, takže zaměstnanci potřebují zařízení, které je rychlé a spolehlivé. U smartphonu Galaxy XCover6 Pro mohou uživatelé pohodlně prodloužit dobu jeho provozu díky vyměnitelné baterii s dlouhou výdrží, která se dá po vybití snadno vyměnit za novou. Šikovná POGO nabíječka umožňuje pracovníkům připojit více zařízení a rychle získat energii pro nepřetržitou produktivitu.

Pro pracovníky, kteří dělí svůj čas mezi prací v kanceláři a prací na dálku, je Galaxy XCover6 Pro vybaven technologií Samsung DeX. Ta umožňuje uživatelům připojit smartphone k externímu displeji, klávesnici a myši a pracovat podobně jako na počítači. Zaměstnanci mohou používat XCover6 Pro také pro pořizování snímků a poznámek na cestách a po návratu ke svému pracovnímu stolu mohou získané informace bez problémů zpracovávat a vytvářet z nich zprávy – vše zvládnou pomocí jednoho zařízení.

odolný smartphone Galaxy XCover6 Pro certifikace

Odolná konstrukce a snadné používání v náročném pracovním prostředí

Galaxy XCover6 Pro je navržen tak, aby vydržel extrémní pracovní podmínky, a je tak dokonalým partnerem pro jakoukoli pracovní funkci – ať už je v rukou řidičů rozvážkové služby, prodejců nebo policistů. Díky promyšlené konstrukci s certifikací MIL-STD-810H, stupni krytí IP68 a ochrannému sklu Corning Gorilla Glass Victus+ odolá nepříznivému počasí, pádům a dalším nebezpečím, která s sebou přináší práce v terénu. Pokud práce vyžaduje použití rukavic, lze zvýšit nastavení citlivosti obrazovky na dotyk, zatímco vylepšení pro dotykové ovládání ve vlhkém prostředí usnadňuje používání, když máte za deště mokrou ruku.

Smartphone Galaxy XCover6 Pro je vyroben tak, aby dlouho vydržel, což zvyšuje jeho užitnou hodnotu a zároveň minimalizuje dopad na životní prostředí. Jeho odolná konstrukce obsahující recyklované plasty a vyměnitelnou baterii umožňuje udržet špičkový výkon po celou dobu jeho dlouhého životního cyklu. Samsung také poskytuje bezpečnostní aktualizace po dobu až pěti let a čtyři další aktualizace uživatelského rozhraní One UI a operačního systému po prvním celosvětovém uvedení na trh, čímž pomáhá plnit cíl programu „Galaxy for the Planet“, kterým je snížení množství elektronického odpadu.

Galaxy XCover6 Pro sice patří mezi nejodolnější dostupné smartphony, ale zároveň je jedním z nejméně objemných zařízení tohoto typu. Jeho odolnost je vyvážena stylovým a elegantním designem, který je obvykle vidět u zařízení pro běžné uživatele, takže působí tenčím a ergonomičtějším dojmem než tradiční odolné smartphony. XCover6 Pro má tloušťku méně než deset milimetrů a je vybaven dynamickým 6,6palcovým celoobrazovkovým displejem s mimořádně plynulým zobrazováním při obnovovací frekvenci až 120 Hz.

Přizpůsobený dnešním potřebám mobilní práce

Galaxy XCover6 Pro byl navržen tak, aby pomáhal firmám růst prostřednictvím neustálého vývoje mobilních technologií. Je chráněn špičkovým komplexním mobilním zabezpečením Samsung Knox, které poskytuje vícevrstvou ochranu směrem od čipu až k uživatelskému rozhraní a aplikacím. Platforma funguje jako trezor s hardwarovou ochranou, plně integrovanou se softwarem, který zajišťuje všestrannou ochranu v reálném čase proti neustálým hrozbám, jimž čelí zaměstnanci používající moderní technologie. Samsung logo

Další úroveň ochrany přináší také uživatelské prostředí Samsung One UI, které poskytuje správcům IT a uživatelům snadnou kontrolu nad zařízeními prostřednictvím intuitivního rozhraní včetně transparentních možností sdílení a ochrany. Správci mohou vzdáleně spravovat integritu zařízení, aby zajistili, že zařízení jsou bezpečná a nenarušená, zatímco biometrická podpora rozpoznávání obličeje a otisků prstů zajistí, že k zařízení bude mít přístup pouze oprávněný uživatel.

Galaxy XCover6 Pro lze přizpůsobit tak, aby vyhovoval každé práci. Má dvě programovatelná tlačítka, která lze nastavit tak, aby plnila specifické funkce v závislosti na prováděné činnosti. Uživatelé mohou zařízení používat také jako firemní snímač čárových kódů pomocí funkce Knox Capture nebo jako vysílačku pomocí funkce Push-to-Talk (PTT), která může nyní využívat mnohem hlasitějším reproduktor. Jelikož jsou na každou práci kladeny jiné nároky, je pro XCover6 Pro k dispozici široká škála příslušenství Samsung a partnerů, jako jsou pouzdra Smart Case, nabíječky POGO, adaptéry, bateriový blok, nabíjecí kolébky, klipy na opasek a náhlavní soupravy pro PTT.

Související příspěvky

Leave a Comment