Speciální hrnce na vaření

Hrnce 1

Tímto článkem bychom vás rádi upozornili na výhody hrnců na vaření. Ty totiž zvládnou připravit pokrmy zdravé a většinou bez zásahu obsluhy, dokonce i metodou pomalého vaření, kdy spousta živin a vitamínů zůstane v připravovaném pokrmu.

Napařovač 
Kompaktní napařovač KITCHENminis je vyroben z nerezové oceli Cromargan. Díky svému provedení, kdy se vaří na malé ploše, je vhodný ke zdravému vaření se zachováním vitamínů v připravovaném pokrmu. Napařovač o velikosti jen 28,4×27,5×14,4 cm (švh) a výkonu 900 W umožňuje připravovat zároveň maso, ryby, zeleninu a přílohy až ve dvou vaničkách naráz, přitom je zabráněno míchání chuti připravovaných jídel. Každá z nich má objem 2,15 litru a každou z nich lze ještě rozdělit s pomocí dodávaných přepážek dle potřeby na dva oddíly. Dokonalé vaření zajistí technologie Easy Steaming, dvě samostatné plochy ve Hrnce3formě vaniček s průchozími dny, k přípravě pokrmů, LCD obrazovka s intuitivně přednastavenými programy s možností libovolné úpravy času vaření a s možností uložení programů do paměti k jejich opakovanému využití. Spodní základna obsahuje nádržku na 1,1 litru vody s pohotovými ukazateli jejího množství přímo v nádobě (pro nalití správného množství vody) i zvnějšku (ke kontrole, kolik vody ještě zbývá). Možnost udržení teploty až po dobu 40 minut potěší určitě každého, kdo se nestihne včas připravit na vyjmutí pokrmu hned po jeho dokončení. A pro estéty je tu dobrá zpráva, komplet se dodává s vysoce kvalitními skleněnými poklicemi s držáky, která nepřenášejí teplo, takže se o ně nespájíte při kontrole toho, co se s vašim jídlem děje. Celkem zde můžete vařit najednou ve dvou mísách objem pokrmu až 4,3 litru, u rýže je to 2,1 litru. Časovač lze individuálně nastavit v rozmezí do 60 minut.

Multifunkční hrnec – Cook4me+
Multifunkční hrnec Cook4me+ je určen pro nejjednodušší a nejpohodlnější domácí vaření, je to dokonalý pomocník pro přípravu nejrůznějších druhů jídel se 150 předprogramovanými recepty uloženými v paměti hrnce a šesti režimy vaření, mezi něž patří vaření v páře, vaření v režimu tlakového hrnce, klasické s variabilním nastavením teploty i s možností odloženého startu vaření. Barevný LCD displej provází obsluhu během přípravy a vaření. Funkce tlakového hrnce umožňuje připravit i jídlo v rekordním čase a bez nutnosti neustálého kontrolování. Vše je prováděno plně automaticky. Pro snadnou údržbu je hrnec Tefal vybaven nepřilnavým povrchem, přičemž nádoba a parní hrnec jsou vhodné i k mytí v myčce. Objem hrnce je šest litrů, a kromě časovače má i funkci udržování již hotového jídla teplého.

Pomalý hrnec – SPR 5500SS
Pomalý hrnec SPR 5500SS umožňuje vařit v páře, péct, smažit nebo připravovat úžasný guláš, a to i bez použití oleje. Stačí jednoduše vložit všechny ingredience do hrnce a nechat ho, aby vykonal veškerou práci za vás. Hrnec je vyroben z nerezové oceli a disponuje systémem dvojitého zajištění poklice, čímž zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce. Je vybaven topnou spirálou o příkonu 1350 W a pojme až šest litrů náplně. Jednoduché ovládání je zajištěno digitálním LED displejem, se kterým zvládnete využít pěti předvoleb nastavení smažení (pozvolné při 100 °C, pomalé při 120 °C, střední při 150 °C, restování při 170 °C a prudké osmahnutí), nebo čtyř upravitelných funkcí vaření (vaření v páře, pečení, dušení a smažení) s maximální ohleduplností pro zachování chutí jídel a vitamínů. Umožní velmi pomalé vaření 6–14 hodin, pomalé vaření 2–8 hodin, vaření v páře 5–120 minut a zvládne i režim jogurt v trvání 6–12 hodin. Hrnec se dá uskladnit v chladničce a potěší také možnost mýt ho v myčce nádobí. Jeho přínosem je elegantní provedení ze snadno udržovatelné Hrnce2nerezavějící oceli, vnitřní nádoba je pokryta nepřilnavým povrchem bez PFOA. I zde máte k dispozici funkci časovače a funkci uchování teploty po dokončení vaření jídla.

Multifunkční tlakový hrnec – BPR700BSS The Fast Slow Pro
Multifunkční elektrický tlakový hrnec BPR700BSS nabízí nové rozměry vaření díky šesti přednastaveným programům. Spojuje v sobě funkce klasického tlakového hrnce, automatického vaření a stále populárnějšího pomalého vaření. Kromě šesti již zmíněných přednastavených programů umožňuje celkem jedenáct způsobů přípravy pokrmů a umožní uvařit v něm polévky, maso, přílohy, omáčky i pudinky. Hrnec je vybaven duálními snímači na přesnější kontrolu teploty a tlaku, velkým LCD displejem a nechybí praktická funkce automatického udržení pokrmu teplého po jeho uvaření, Keep Warm. Vyjímatelná vnitřní nádoba umožní rovnou servírovat připravený pokrm na jídelní stůl. Objem hrnce je šest litrů a příkon 1100 W.

Související příspěvky

Leave a Comment