True Wireless sluchátka

S150_Open

Dva nové modely True Wireless sluchátek, jsou určeny pro poslech hudby ale i pro handsfree telefonování. Součástí balení obou novinek je dobíjecí pouzdro, díky němuž vydrží na jediné nabití v provozu až 20, resp. 23 hodin. Sluchátka typu „pecky“ jsou pohodlná, kompatibilní s operačními systémy Android i iOS a odolná vůči prachu, potu a dešti.

S200Hlavní předností sluchátek MOVEAUDIO S150 je velmi dobrý poměr ceny a kvality. Slibují čistý zvuk v bezdrátovém provedení díky 13mm měničům s dynamickou cívkou. Bezdrátový signál je přenášen do obou sluchátek s latencí pouhých 120 ms. Sluchátka se se smartphonem spárují automaticky prostřednictvím připojení Bluetooth 5.0 s dosahem až 10 metrů. MEMS mikrofony jsou zárukou jasných hovorů bez okolního hluku. Dotykem plošky sluchátek se spustí nebo pozastaví přehrávání hudby, ale i vybere skladba nebo se aktivuje hlasový asistent. Sluchátka jsou odolná vůči prachu, vodě a potu díky stupni krytí IPX4. Baterie ve sluchátkách vystačí na až 3,5 hodiny poslechu. Nabíjecí pouzdro s baterií o kapacitě 500 mAh dodá energii až na celkových 20 hodin provozu. Pouzdro se nabíjí pomocí USB-C kabelu – za pouhých 15 minut přidá energii na další hodinu poslechu. Uložením sluchátek do pouzdra dojde k jejich automatickému vypnutí

Model  MOVEAUDIO S150 je k dispozici v bílém provedení za 899 Kč, resp. 34 eur včetně DPH. Sluchátka MOVEAUDIO S200 se prodávají také v bílé barvě za 1990 Kč, resp 75 eur včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment