Herní šedesátiprocentní klávesnice s RGB podsvícením

Alloy_Origins_60_English_US_1_top_down

Herní šedesátiprocentní klávesnice s RGB podsvícením s lineárními spínači, jsou navržené s kratší dráhou k bodu sepnutí a potřebují tak méně času na stisknutí než ostatní spínače na trhu. Odolnost a stabilitu zajišťuje bytelný rám z leteckého hliníku a šedesátiprocentní design poskytne hráčům dostatek prostoru na stole pro neomezený pohyb myší.

Alloy Origins 60 má RGB podsvícení s obnaženými diodami a dosahuje tak výraznějšího podsvícení a zářivější barvy. Hráč si může vybrat z pěti stupňů úrovně podsvícení, pro ideální herní podmínky ve dne i v noci. Pomocí programu  NGENUITY, nabízí pokročilá nastavení pro podsvícení a makra, včetně možnosti nastavit pro každý jednotlivý spínač vlastní barvu. U klávesnice pak hráči naleznou také výměnná tlačítka, včetně HX ESC a exkluzivního designového mezerníku.

Nastavitelný game mode dovolí uživatelům vybrat, která tlačítka budou vypnutá nebo zapnutá, aby nedošlo například k nechtěnému otevření nabídky Windows při kritickém momentu hry. Makra se automaticky ukládají do knihovny a uživatelé si můžou nastavit tři úrovně sklonu klávesnice, pro nejpohodlnější používání. Vestavěná paměť je stavěná na tři profily. Klávesnice má také 100 % anti-ghosting, plný N-key rollover a odpojitelný kabel.

Klávesnice je nyní dostupná v US rozložení za cenu €119.99/£109.99 v e-shopu a v síti místních partnerských prodejců bude dostupná od 22. března za doporučenou maloobchodní cenu 2 999 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment