Pohodlný nábytek pro práci v kanceláři i na home office

ZERO G_2

Kancelář současnosti je kreativní, barevná a nabízí rozmanité druhy sezení, stání a dalších míst k odpočinku. Zároveň je také flexibilní, poskytuje prostory k interakci i soukromí.

ORGANIX (1)
Organické tvary nabízející pohodlí naleznete v kolekci křesla a dvou sedaček ORGANIX. Jejich tvary jsou ideální k načerpání nové energie i během obchodních schůzek. V dnešní době jsou již nezbytnou součástí každé firmy. Kolekci navrhl rakouský designér Kai Stania

CA-VA_3Křeslo CA-VA je prvním designérským počinem Kaie Stanii. Ergonomie, která je propracovaná, spolu s barvami, podnožemi i materiály, dělá kolekci naprosto výjimečnou. Designérská řada Kaie Stanii získala ocenění Nábytek roku a oblíbili si ji milovníci krásy a designu.

WINX Lounge_2

Pro křesla Winx Lounge jsou typické oblé tvary a prostorný sedák, který nabádá k příjemnému posezení. Typická je i rozměrná hlavová opěrka nabízející soukromí během telefonování. Dřevěná podnož je provedena v novém tvaru, který více ladí s čalouněnou částí.

Pro kolekci Edge je vlastní ležérnost a elegance. Hodí do neformálních prostorů kaváren, hotelů ale i kancelářských místností. Čtyř a pěti ramennou podnož pro křesla a židle s područkami a inovovanou dřevěnou podnož pro barovou židli lze využít i během práce na home office.

WITTY+EDGE_2Rozsáhlá kolekce Witty se navrací ke kořenům a představuje tradiční dřevěný materiál s nečekanou lehkostí. Dřevo příjemně prohřeje interiér ať už ve verzi přírodního dubu nebo jasanu.

MODULAR_2

Variabilní a odlehčená sedačka MODULAR, nabízí inovované čalounění a odkládací boxy. Nová a lehčí generace nastupuje na subtilnějších podnožích a je snadněji kombinovatelná s dalšími produkty. Se sedačkou se snadněji manipuluje a její přeprava proto není obtížná. Nová generace si zachovala všechny své dosavadní vlastnosti, neztratila nic ze svého pohodlí, modularity ani své odolnosti.

ZERO-G_3   ZERO G

Lehkost, vzdušnost a houpací mechanismus. Charakteristiky nedílně spojené s miláčkem všech architektů, neboť dávají vzniknout těm nejlepším nápadům. Židle Zero G je ideální volbou pro home office.

Související příspěvky

Leave a Comment