Designové domácí spotřebiče

ora_ito_product_line_black_collection

Řada malých designových kuchyňských spotřebičů, zahrnuje stolní mixér, ruční mixér, tyčový mixér, rychlovarnou konvici, kuchyňskou váhu a toustovač. Elegantní spotřebiče v minimalistickém designu s organickými prvky a kovovými akcenty můžete mít v bílé, ale i černé barvě. Mají ergonomický design pro snadnou manipulaci a intuitivní ovládání.

Toustovač T800ORAW se snadným ovládáním podsvícenými tlačítky, má šest úrovní ohřevu i funkci rozmrazování. Toust nebo chléb bude rovnoměrně propečený po obou stranách a nakonec se automaticky vysune – zdvih je tak vysoký, že pečivo pohodlně vyjmete mimo horkou zónu. Díky širokým otvorům můžete opékat i bagety nebo hamburgerové rolky, a s nástavcem, který je součástí toustovače, i rohlíky a housky. Bílý indikátor vás upozorní, že je přístroj v provozu. Studené stěny zabrání tomu, že byste se mohli spálit. Doporučená cena: 1 399 Kč.

Rychlovarná konvice K15ORAW s objemem 1,5 l, má dvojitou nerezovou vnitřní stěnu a otočnou základnu.Samozřejmostí je automatické vypnutí po dosažení bodu varu, indikátor provozu a ochrana proti přehřátí. Doporučená cena: 1 299 Kč.

Tyčový mixér HB600ORAW má výkon motoru 600 W, čtyřbodové ostří a tlačítko turbo, pro okamžité zvýšení výkonu. Oceníte i jeho tichý chod. Doporučená cena: 799 Kč.

Stolní mixér B800ORAW, s pohonem motoru 800 W a třemi rychlostmi, si poradí i s ledem pro míchané nápoje. Odolná nádoba je opatřená odměrkou pro přesné dávkování. Jednoduše ho i vyčistíte. Pro extra bezpečnost je zabudovaná ochrana proti přehřátí. Doporučená cena: 1 599 Kč.

Mixér M400ORAW má ergonomicky řešenou rukojeť, která se dobře drží a ukrývá jednoduché ovládání – přepínáním mezi pěti stupni snadno ovládáte rychlost míchání. Šlehací metly i hnětací háky jsou vyrobené z odolné nerezové oceli. Doporučená cena: 1 199 Kč.

Elegantní kuchyňská váha KT10ORAW se skleněným povrchem a LCD displejem, zváží cokoliv budete potřebovat až do 10 kg, díky funkci vynulování můžete postupně přidávat suroviny a nemusíte v duchu sčítat gramy. Jednoduše se ovládá i udržuje. Sklo je tvrzené a je tak odolné proti poškození. Doporučená cena: 699 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment