Čistička vzduchu pomáhá bojovat i proti virům a bakteriím

P050457_mini

Nedostatek větrání a zvýšená intenzita topení, negativně ovlivňují ovzduší v interiérech. Nekvalitní vzduch v domácnosti je sice neviditelný problém, ale může způsobovat pálení očí, podráždění dýchacích cest, bolesti hlavy, suchou pokožku, poruchy koncentrace nebo únavu. Navíc může podporovat množení virů, bakterií či alergenů.

S těmito všemi problémy pomáhá bojovat čistička vzduchu Pure A9. Díky technologií PureSense nepřetržitě měří úroveň vnitřní a vnější kvality vzduchu a automaticky upravuje rychlost čištění vzduchu tak, aby byl váš domov zdravým místem.

Pomáhá bojovat i proti virům a bakteriím v domácnosti. Je vybavena filtrem s antibakteriálními látkami, který neutralizuje až 99,9% bakterií v ovzduší a zabraňuje jejich rozmnožování. Nabízí také pět různých stupňů čištění díky vyměnitelným filtrem, takže si ji můžete nastavit vždy podle vašich aktuálních potřeb.

Díky modernímu designu zapadne do vaší domácnosti. Stejně nenápadná je i po hlukové stránce. Dosahuje minimální hladinu hluku jen 16,5 dB (A) a pracuje tak tiše, že si ji téměř ani nevšimnete. I při maximálním výkonu je hladina hluku pouze 45,6 dB (A), takže je tišší než běžný rozhovor v domácnosti.

Díky technologii AirSurround, dosahuje až 3-násobně vyšší rychlost čištění vzduchu než předchozí generace. Vytváří silný, ale plynulý, spirálový pohyb vzduchu, zabezpečuje jeho efektivní cirkulaci a účinně čistí vzduch v prostorách s velikostí až 92 m2.

Kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti, můžete sledovat a optimalizovat i na cestách prostřednictvím aplikace PURE A9. K dispozici je kontrolování plnění úkolů v daném časovém období, prohlížení si souhrnného přehledu o provozu či intuitivní upravování své nastavení.

Související příspěvky

Leave a Comment