Autokamera s nočním viděním a režimem parkování

wifi-prenos

Nová autokamera poskytuje záznam v rozlišení 1080p při 60 snímcích/s, se zobrazovacím úhlem 150°. Technologie  Night Vision PRO, zajištuje díky objektivu s vysokou světelností a sestavě skleněných čoček, dosažení plynulých a jasných záznamů, i za zhoršených světelných podmínek.

Při 48hodinovém pohotovostním režimu s bateriovým napájením, bude automaticky spuštěn záznam, když budou detekovány vibrace. Díky vnitřní baterii, dokáže natáčet poměrně dlouho a opakovaně. Kompaktní a širokoúhlou autokameru lze nenápadně umístit za zpětné zrcátko i u větších a vyšších vozidel. Díky aktivnímu držáku, si můžete vzít autokameru s sebou při každém opuštění vozu.

Díky integrovanému GPS polohování je zaznamenávána rychlost jízdy, přesná poloha a čas. Rovněž zajišťuje automatickou kalibraci času a polohy, a to i delší době mimo provoz. V případě nehody nebo náhlé změny pohybu integrovaný G senzor okamžitě zaznamená pohyby vozidla a zajistí, že nahraná data nebude možné přepsat. Můžete si také zálohovat svá videa do smartphonu nebo je sdílet.

Má-li řidič zapojenou i zadní autokameru (A30 nebo A50), může ji využít dočasně jako „vyparkovávací“, tedy zobrazit si obraz zadní kamery na displeji přední kamery. Je to vhodné především tam, kde není při couvání z parkoviště dobře vidět. Reálný úhel 140° u A30 nebo dokonce 150° u zadní kamery A50 umožní skvělý výhled.

Související příspěvky

Leave a Comment