Zbrusu nová „amerika“ v bílé barvě

RS677N4AWF_image

Jestli zrovna vybíráte novou chladničku,  nezaměřte se jen dostatečnou kapacitu, ale také na další praktické funkce, kterými si zpříjemníte vlastní život. Mnohé totiž začínáme doceňovat až v současné situaci, kdy doma potřebujeme mít větší zásobu potravin, hotových i mražených pokrmů. Které to jsou?

Místo pro všechno

„Amerika“, nebo také Side-by-Side verze chladničky je jasnou volbou pro každého, kdo potřebuje uskladnit a perfektně uchovat větší množství potravin. Tím to ale nekončí. Side-By-Side chladničky totiž nevynikají jen velkorysým objemem.

Méně plýtvání

Velké chladničky, jako třeba právě amerika RS677N4AWF, mají také technologie chlazení, které déle uchovají potraviny v perfektním stavu. Praktické je i automatické odmrazování nebo úsporný režim EcoMode, pokud odjedete třeba na víkend.

Ideální teplota na jakékoliv polici

Díky elektronické regulaci, technologii dvojitého chlazení i rovnoměrné distribuci studeného vzduchu, kterou umožňuje systém Multi AirFlow, je v mrazničce i celém prostoru chladničky trvale udržována optimální teplota. Jídlo je dokonale vychlazené, bez ohledu na to, na kterou polici ho umístíte.

A s chladicí technologii Total NoFrost,  která zabraňuje hromadění ledu a námrazy, se zbavíte neoblíbeného odmrazování. Navíc k sobě nebudou mražené potraviny přilepené, dózy nebudou plné jinovatky. A ještě ušetříte za spotřebovanou energii. A kdyby vypadl proud, spotřebič udrží správnou teplotu až 8 hodin.

Chladnička potřebuje 91 cm na šířku, hluboká je 64,5 cm a vysoká 178,6 cm. Získá si vás bílou barvou, čistým designem se stylově skrytým madlem i elektronickým dotykovým ovládáním s LED displejem přímo ve dveřích. Potěší i doporučená cena 15 990 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment