Smažení je zdravější v horkovzdušné fritéze

gorenje_air_fryer_af1409db_hot_air_circulation

Horkovzdušná fritéza vám připraví pokrmy jen s kapkou tuku nebo úplně bez tuku. Usmaží řízek, květák nebo upeče hranolky a nebudete se muset cítit provinile.

Vysokorychlostní konvekční systém totiž umožňuje pokrmy připravovat pomocí horkého vzduchu, nikoliv koupáním v jezeru oleje. Pro smažení tak budete potřebovat pouze lžíci tuku, k některým pokrmům pak dokonce vůbec žádný. Svá oblíbená jídla přichystáte se stejnou báječnou chutí a vzhledem, ale s méně kaloriemi. A ještě vám poděkují vaše cévy i žlučník.

Novinka v moderním designu a v nestárnoucí černé barvě, bude hvězdou každé kuchyně. Extra velká fritovací nádoba s nepřilnavým povrchem o celkovém objemu 3,5 l je vybavena praktickou rukojetí, která přijde vhod především při následném servírování. Protiskluzové nožičky zajišťují perfektní stabilitu během probíhající přípravy jídel.

Každý pokrm má jiné nároky na přípravu, proto fritéza nabízí devět přednastavených programů s nastavitelnou teplotou v rozsahu od 80 do 200 °C. Hravě tak usmažíte třeba řízky nebo kapra ke slavnostní štědrovečerní tabuli. Ale můžete vyzkoušet také program pro přípravu nadýchaných koblih, hranolek nebo cibulových kroužků. Záleží jen na vás.

Vše potřebné hravě nastavíte na přehledném LCD displeji s dotykovým ovládáním a decentním podsvícením. Praktická je i funkce časovače, který je možné nastavit až na 60 minut. Spotřebič má příkon až 1400 W a váží 4,5 kg. Doporučená cena je 2 699 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment