Odlehčená gamingová myš

Ultralehká myš

Nová herní myš, která váží pouhých 59 gramů, je ultra-lehká myš, která využívá hexagonálních výřezů pro maximální snížení váhy. Díky tomu hráči mohou provádět s myší rychlejší pohyby a mají lépe větranou dlaň ruky.

Myš je vybavená spínači TTC Golden Micro Dustproof, které vydrží až 60 milionů kliknutí. Všech šest tlačítek je programovatelných a uživatelské nastavení je uloženo přímo v myší. K nastavení myši je zapotřebí program NGENUITY. Pro snímání pohybu používá přesný senzor Pixart 3335 a umožňuje upravit DPI až do 16000.

Je na kluzné ploše vybavena virgin-grade PTFE skejty s minimálním třením, aby hráče nic nebrzdilo. USB kabel má speciální oplet z paracordu, který zmenšuje tření na podložce a snížuje zadrhávání.

V balení Pulsefire Haste hráči naleznou nalepovací gumové gripy pro lepší úchop. Ty mohou nalepit na obě strany a na obě hlavní tlačítka, aby dosáhli pevného a neklouzavého úchopu.

Myš Pulsefire Haste je dostupná pouze přes online obchod, který nově funguje i pro Českou republiku. Později bude dostupná i přes síť partnerských prodejců.

Související příspěvky

Leave a Comment