Pomocníci do domácnosti v červené

Nový retro robot MMC1000RLR v atraktivní červené barvě, s výkonem motoru 1000 W a sedmi rychlostmi, má planetární systém míchání. Tento vynález zajistí, že se všechny složky dokonale a rovnoměrně propojí a provzdušní,kitchen_machine_mmc1000rlr_ambient a těsto nebo směs tak budou pružné a nadýchané. Mixovací nádoba z nerezové oceli o objemu 4,5 l dodává zařízení moderní a elegantní vzhled a prodlužuje jeho životnost. Průhledné víko usnadňuje kontrolu nad celým procesem, zabraňuje rozstříkávání obsahu a umožňuje plynule přidávat přísady. Nádobu jde mýt v myčce nádobí.

Robot je dodáván se šlehací metlou, hákem na těsto, plochou a flexi metlou. Šlehací metla provzdušňuje a mísí složky pro měkkou a nadýchanou konzistenci. Hák na těsto účinně zvládne i ta nejtužší těsta, plochá metla připraví vynikající krém nebo jemnou bílkovou pěnu, zatímco flexi metla poslouží jako vynikající nástroj pro nejjemnější krémové směsi a toppingy. Můžete dokoupit i další příslušenství:

SVC252GFA_foldable

třeba nástavec na čtyři druhy cukroví, nástavce na těstoviny, lisování šťáv, mletí masa, výrobu domácích klobásek, disky pro krájení a strouhání ad. Doporučená cena robotu v červené barvě je 6 990 Kč.

Nový tyčový podlahový vysavač SVC252GFA G FORCE FREE s bezdrátovým provozem, je určen pro pohodlné suché vysávání. Jde použít jako tyčový vysavač, nebo po vyjmutí hlavní jednotky i jako příruční vysavač, vhodný například pro odstranění chlupů od vašeho mazlíčka na pohovce. Má sklopnou rukojeť, a tak jde uložit třeba do skříně, aby šetřil cenné místo. Doba provozu bez nabíjení je, díky sedmi Li-lon bateriím, 70 minut a doba nabíjení 6 hodin.

Je dodáván s praktickým turbo kartáčem s vlastním elektromotorem a se dvěma nástavci. Objem nádoby na prach je 0,5 l. Jakmile uklidíte, stačí ji jen otevřít, veškeré nečistoty a prach vysypat, a vysavač je připraven na svou další misi. Součástí je dobíjecí základna, která výtečně poslouží i jako stojan pro vysavač. Vysavač má HEPA filtr. Váží jen 2,5 kg, takže nic nebrání, abyste do úklidu zapojili i děti. Doporučená cena je 4 699 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment