Druhá generace špuntů do uší pro klidný spánek

Large JPG-SBII_2392_RGB

Špunty do uší Sleepbuds II, pomáhají uživatelům s poruchami spánku klidně usínat a spát i v při okolním hluku, využívají jednak důkladné mechanické zatlumení pomocí silikonových koncovek a také speciálně navržené zvuky, které pouští uživatelům do uší. Ty pomáhají maskovat okolní ruchy a uklidnit mysl uživatele.

Jsou velmi malé a spolu s miniaturními vyjímatelnými reproduktory, se vejdou do uší tak, že nepřekážejí ani při spaní na boku. Z uší vyčnívají méně než špunty prodávané v lékárně.

Tato druhá generace má vylepšenou konstrukci s oválným designem a nově také speciální povrchovou úpravu, která eliminuje přenášení zvuků při posunu hlavy po polštáři. Aplikace pro ovládání, nabízí kromě toho rozšířenou paletu uklidňujících zvuků a funkci personálního budíku, s možností definování několika časů, nastavení opakování a postupným zesilováním.

Aplikace umožňuje nastavit dobu, po které se zvolená zvuková kulisa vypnuta. Tuto funkci využijí ti, kteří mají problém pouze s usínáním. Naopak ti, které budí ze spánku nejrůznější ruchy z okolí, mohou nechat pracovat noise-masking celou noc. Pro tyto účely bohatě dostačuje desetihodinová výdrž na jedno nabití s tím, že praktické ochranné a dobíjecí pouzdro nabízí pak energii na další trojnásobné dobití.

Sluchátka budou na našem trhu na začátku listopadu, za koncovou doporučenou cenu 7 490 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment