Myčky – velké technologie v kompaktním obalu

PSEEDW190KA00001_mini

Myčky bývají dostupné ve více velikostech, a zapadnou tak do velkých i malých kuchyní. Ať už si vyberete širší nebo užší verzi, můžete se spolehnout, že bude nabitá inovativními technologiemi, které vám usnadní život.

Standardní šířka myček nádobí je 60 centimetrů. Jsou vhodné zejména pro velké domácnosti s dětmi nebo častými návštěvami. Ne každá kuchyně však poskytuje dostatečné prostorové možnosti pro myčku této šířky. Naštěstí se dnes vyrábějí i v úzkém, 45-centimetrovém, provedení. Užší myčky jsou jako stvořené pro páry či jednotlivce, kteří nemají tolik nádobí. Tyto kompaktní myčky ale nádobí poskytují stejně precizní péči jako jejich širší sourozenci.

Samozřejmostí je již technologie QuickSelect, která nabízí intuitivní ovládání myčky, kterému porozumíte už za pár vteřin. Nezahlcuje vás množstvím mycích programů, ale nabízí vám pohodlný posuvný ovladač. Dotykem jednoho prstu na něm nastavíte jen čas, kdy chcete mít nádobí umyté a myčka zbytek udělá za vás.

I když jsou 45-centimetrové myčky na pohled menší, jejich vnitřní prostor je stále nabitý technologiemi. Veškerý váš příbor vejdete do zásuvky MaxiFlex, která je navržena pro příbor a kuchyňské náčiní všech tvarů a velikostí. Ať už při vaření používáte naběračky, obracečky nebo metličky, do extra hluboké a extra flexibilní zásuvky s posuvnými příčkami je umístíte zcela jednoduše.

45-centimetrové myčky dokonce nejsou příliš malé ani na speciální sprchovací ramena SatelliteClean, které dosahuje až třikrát lepší výsledky mytí než běžné rameno. Dvojitá rotace a neustále se měnící úhel sprchování zajišťují perfektně umyté a zářivě čisté nádobí. Přidanou hodnotou je i novinka v 45-centimetrových myčkách – dvě otočné sprchovací ramena pod horním košem, které důkladně osprchují nádobí v každém koutě myčky.

Související příspěvky

Leave a Comment