Nový digitální rámeček

Nový digitální rámeček

Nový prémiový 15,6palcový digitální fotorámeček s bezdrátovým Wi-Fi připojením, nabízí svým uživatelům i jimi vybraným kontaktům možnost bezpečně sdílet a přehrávat své fotografie odkudkoli na světě.

Digitální fotorámeček v elegantním provedení, je vybaven 15,6palcovým displejem s rozlišením Full HD (1920 x 1080p), antireflexní úpravou a patentovanou technologií TrueArt. Kombinace těchto vlastností poskytuje vysoce kvalitní a detailní obraz, a to z libovolného zorného úhlu. Součástí fotorámačku je také trojice senzorů reagujících na orientaci, uživatelská gesta i míru okolního osvětlení. Zařízení lze umítit do horizontální i vertikální polohy, na stůl i na zeď.

Je možné jej jednoduše propojit se smartphonem a automaticky z něj přehrát požadované fotografie či alba. Tuto možňost mají vedle uživatele také vybraní členové rodiny či přátelé, jimž je poskytnut vzdálený zabezpečený přístup. Fotografie a celá alba jsou do zařízení nahrávána a následně i organizována pomocí mobilní aplikace. Ta mimo jiné zajišťuje také správu celého zařízení. Jednotlivé fotografie lze doplnit o popisky v podobě místa, datumu i názvu.

Fotorámeček disponuje 8GB interní pamětí, z níž 4 GB jsou vyhrazeny pro ukládaní fotografií. Vedle vlastních a sdílených fotografií, má uživatel k dispozici také úvodní kolekci 100 uměleckých děl předních světových umělců a galerií.

Související příspěvky

Leave a Comment