8K OLED TV pro gamery

OLED TV 8K

Televizory 8K OLED nyní podporují nové grafické karty integrované do procesoru s umělou inteligencí α9 třetí generace. Gameři si tak užijí TV jako monitor s 33 miliony samosvítících pixelů.

Tyto typy televizorů byly díky samosvítícím pixelům a nejnovějším specifikacím HDMI (např. VRR – variabilní obnovovací frekvencí, rychlé odezvě nebo automatickému režimu nízké latence ALLM) dlouho na vrcholu mezi herními TV. Kompatibilita s NVIDIA G-SYNC umožňovala využít grafické karty řad GeForce RTX 20 a GTX 16 pro hraní bez problikávání, trhaného obrazu a bez dalších běžných neduhů zobrazení na jiných televizorech.

Třetí generace procesoru α (Alpha) 9 v těchto televizorech a v 8K NanoCell TV, podává výkony v ray-tracingu na úplně nové úrovni a posouvá tím možnosti zobrazení her. Přehrávají obsah v rozlišení 8K s obnovovací frekvencí 60 snímků za sekundu a přenášejí data rychlostí 48 GB za sekundu.

Aby se mohli hráči cítit ještě více vtažení do hry, podporují televizory Dolby Atmos a akustické úpravy, postavené na umělé inteligenci od LG, které měří akustické prostředí a podle něho upravují zvuk přesně dle konkrétní místnosti. Bluetooth Surround navíc umožňuje současné připojení dvou Bluetooth reproduktorů a úpravu dvoukanálového zvuku na virtuální čtyřkanálový, což ještě více posiluje zážitek z her. ThinQ navíc umožňuje ovládání televizoru hlasem, což pomáhá s ovládáním ve chvíli, kdy opravdu není možné hledat dálkový ovladač.

Související příspěvky

Leave a Comment