Odolný přepravní box s držákem na monitory

Odolný přepravní box s držákem

Přepravní box s držákem na monitory, je určen fotografickým profesionálům, vyžadujícím kvalitní ochranu svého vybavení a zároveň možnost práce s přesnými barvami v podobě plnohodnotného zobrazovacího panelu ve venkovních podmínkách.

Objemný plastový box s vnitřními rozměry 75 x 48 x 28 cm je vyhotoven z tvrdého polypropylenového kopolymeru imunního proti poškrábání. Certifikace STANAG 4280 / DEF STAN 81-41 dokládá vysokou odolnost obalu vůči vibracím, nárazům a teplotám. IP67 pak podtrhuje spolehlivost zavazadla, když přidává rezistenci vůči prachu a vodě.

Pro možnost montáže plnohodnotného monitoru pro práci s přesnými barvami obsahuje box držák, umístěný na otevíratelném víku. Je určený pro 24“ až 27“ modely. Základna boxu je dále vyplněna přizpůsobitelnou ochrannou pěnou umožňující individuální nastavení celkové formy, která tak umožňuje chránit nejen monitor, ale i další vybavení jak před vnitřními nárazy, tak i mezi sebou.

Snadnou přepravu zajišťují dvě pevná kolečka na jedné hraně a také tři menší držadla a hlavní madlo. Bezpečné uzavřené zavazadlo drží celkem 7 bytelných spon po obvodu.

Související příspěvky

Leave a Comment