Světlo v době temna

Světlo v době temna

Kampaň, která vyzývá fotografy a všechny tvůrčí nadšence, aby se chopili svých fotoaparátů a dokumentovali historické okamžiky, kterých jsme v současné době svědky, byla spuštěna již na počátku dubna. Kampaň chce touto misí všechny fotografy spojit a poskytnout jim motivaci a důvod k focení v době, kdy je to velmi potřebné.

Jde o platformu pro sdílení vlastních unikátních příběhů, které vznikají v koronavirové izolaci. Komunita je otevřená pro všechny fotografy bez ohledu na úroveň jejich zkušeností, pohlaví, fotografickou techniku. Povzbuzuje tvůrce, aby fotografovali doma a maximálně využili svoji kreativitu.

Nikon tak chce svoje příznivce inspirovat a vzdělávat, proto si ke spolupráci pozval profesionální fotografy, ambasadory a lektory Nikon školy, aby mu pomohli sdílet a šířit tipy a triky na fotografování v domácích podmínkách s využitím hashtagu #createyourlight. Prvním tématem  bylo Fotografování v přirozeném světle.

K výzvě se mohou fotografové připojit pouhým zveřejněním příspěvku, který dokumentuje jejich život v izolaci na svém profilu na Instagramu, ke kterému připojí hashtag #createyourlight. Nikon pak vybere a představí některé z příspěvků na webové stránce této kampaně, která bude v nadcházejících dnech spuštěna.

Pro více informací o této platformě jednoduše sledujte hashtag #createyourlight a připojte se k této komunitě na Instagramu. Podrobnosti jsou zveřejněny na webu této platformy.

Související příspěvky

Leave a Comment