Televize, která se změní v obraz nebo fotografii

The Frame

Lifestylová televize se dokáže změnit v obraz nebo fotografii, simuluje dokonce denní dobu, aby jeho osvětlení bylo co nejvíce přirozené. Televizory s netradičním designem s kvalitou obrazu QLED, budou ozdobou interiéru a dvěma zařízeními v jednom.

The Frame tak obohatí vzhled každého obytného prostoru a majitelé mají na výběr ze sedmi možností zobrazení svých fotografií a deseti barevných podkladů. Na jedné obrazovce tak mohou mít až tři fotografie, nebo jednu rozdělenou do tří částí jako triptych, panorama či mix. Nově u nich mohou použít až šest speciálních foto filtrů: Art Deco, Ink, Wash, Pastel, Aqua a Fauve.

Je k dispozici věrné zobrazení barev, podsvícení Dual LED, vyšší jas a lepší barevný tón. Sluneční paprsky v obraze jsou jasnější a stíny temnější. Lepší je úroveň černé při pozorování televizoru ze všech úhlů. Zobrazení obrazu je nyní mnohem bližší originálu díky černé, která je hlubší o 20 %. Jsou připraveny čtyři možnosti passpartů Modern Mat, Shadowbox, Mat Modern, Matte Thin,  Modern Matte Wide. Rám obrazovky tvoří skutečná rámová konstrukce, jaká se používá k zarámování obrazů, která je navíc vyměnitelná. Zákazníci mají na výběr ze čtyř barevných dekorů – hnědé, béžové, bílé a černé.

The Frame 2Cena vyměnitelného rámečku se navíc oproti loňském roku snížila, a to na 1 990 Kč u všech úhlopříček kromě nejmenší (rámeček pro The Frame 32“ vyjde na 1 790 Kč). Pokud vás omrzí jedna z barev, můžete ji vyměnit za jinou. Celá výměna přitom zabere jen několik sekund.

The Frame je standardně vybaven držákem pro bezmezerovou instalaci na stěnu a připojen pouze jedním kabelem One Invisible Connection, který do televizoru přivede kromě obsahu i elektrickou energii. Můžete jej umístit i na speciální stojan Studio Stand, který připomíná stojan na malířské plátno jako ve skutečné galerii., The Frame 32“ je jediný ze současné nabídky, který může být umístěn i ve vertikální pozici. (kromě toho se od ostatních úhlopříček liší rozlišením QLED Full HD a využitím systému One Connect Mini).

Pokud se televizor The Frame právě nepoužívá, zobrazuje se v Režimu umění a dokáže tak proměnit obytný prostor na uměleckou galerii. Snímač jasu, kterým je The Frame vybaven, umožňuje upravit barevné podání tak, aby se přizpůsobilo jasu v místnosti a dosáhlo se tak optimálního zobrazení uměleckého díla na obrazovce televizoru. Také je možné si nastavit, jak dlouho se mají obrazy zobrazovat v případě, že v místnosti nikdo není, o což se stará pohybový senzor.

Zkušební verze Obchodu s uměním je zdarma během prvních 31 od aktivace. Noví zákazníci však mohou získat při stažení aplikace Samsung Promotion navíc další tři měsíce zdarma. Po skončení čtyřměsíční zkušební verze je cena za používání uměleckých děl 149 Kč za měsíc. Jednotlivá umělecká díla lze zakoupit i jednotlivě za 599 Kč.

The Frame také podporuje funkci hlasového asistenta Bixby, prostřednictvím něj lze televizor ovládat a přistupovat k platformám umožňujícím streamování videa pomocí jednoduchých hlasových příkazů, které uživatelům poskytují lepší zážitek ze sledování multimediálního obsahu.

Televizory Samsung The Frame si nově můžete vychutnat hned v šesti různých velikostech úhlopříček obrazovky: 43“ (maloobchodní doporučená cena 31 990 Kč), 50“ (maloobchodní doporučená cena 34 990 Kč), 55“ (maloobchodní doporučená cena 39 990 Kč), 65“ (maloobchodní doporučená cena 54 990 Kč) a nově také 32“ (maloobchodní doporučená cena 14 990 Kč) a 75“ (maloobchodní doporučená cena 89 990 Kč). Do prodeje budou nové televizory The Frame postupně uváděny od dubna tohoto roku, pouze nejmenší verze 32“ přijde na trh začátkem června.

Související příspěvky

Leave a Comment