Kombinované parní trouby pro zdravější vaření

Kombinovaná parní trouba

Vaření v páře je jeden z nejzdravějších způsobů vaření. Teplo se přenáší do pokrmů mnohem rychleji, takže jídlo zůstane šťavnaté a jemné. Navíc si uchová důležité vitaminy, třeba vitamin C a kyselinu listovou, které by se teplem zničily. A také plnou a intenzivní chuť, texturu a svěží barvu surovin,  s minimem tuku, aniž byste používali slaný vývar, hromadu bylinek či kořenících směsí.

Kvalitní parní trouba může změnit k lepšímu váš životní styl, protože jídlo, které připravujete, bude lépe chutnat a bude mnohem zdravější, bez ohledu na techniku přípravy pokrmu. Snadno si připravíte totéž, co v klasické troubě, ale mnohem chutněji a zdravěji. Kombinované parní trouby Gorenje totiž umožňují nejen vaření v páře, ale používají také suché teplo, a oba postupy jde kombinovat; jsou samozřejmě vybavené i grilem.

Tyto kombinované trouby mají speciální tvar, který vychází z klasických pecí na dřevo. Díky tomu může horký vzduch volně a rovnoměrně proudit okolo jídla a v kombinaci se speciálním ventilačním systémem, poskytuje možnost dát péct až na pět plechů najednou, bez smíchaní vůní a chutí připravovaných pokrmů.

K dispozici je plně automatizované pečení s více než 80 recepty, ze kterých si můžete vybírat. Všechny parametry, jako je čas, teplota a výhřevná tělesa, se nastaví automaticky. Vše, co musíte udělat vy, je vybrat si typ jídla a jeho hmotnost a stisknout start. Trouba se postará o zbytek.

Související příspěvky

Leave a Comment