Eco-friendly organizéry do kabelky

#koneChaosu! aneb jak na poradek v kabelce_10

Většina z nás si  nevybírá kabelku nebo tašku podle praktičnosti, ale spíš podle vzhledu. Místo počtu kapsiček, koukáme na zpracování, barvu a materiál. V obchodě se nezamýšlíme nad tím, že kabelka má jen jednu, dvě kapsy a při počtu věcí, které v kabelce nosíme, budeme i klíče od bytu hledat celou věčnost.

Rtěnka, pudr, diář, propiska, voda, telefon, peněženka, kapesníčky, klíče od auta i od bytu, parfém a další. Je vám to povědomé? V kabelce nic snadno nenajdete a protoje tu na míru šitý ORGANIZÉR do kabelek a přebalovacích tašek.  Díky němu už nebudete ve své kabelce všechno dlouho hledat, protože každá věc bude mít své místo.

#koneChaosu! aneb jak na poradek v kabelce_05„Obě jsme řešily stejný problém, neustálé lovení věcí ve svých kabelkách. Je to nejen otravné, ale zároveň únavné. Nejen, že jsme z toho šílely my, ale popravdě i naši muži. Určitě každá žena zná tu větu: „Prosím tě, co všechno taháš v té kabelce?! Se nediv, že tam nemůžeš nic najít.“. Jenže my ty věci prostě potřebujeme… Právě zde přišla myšlenka, jak si udělat v kabelce pořádek,“ vysvětlují majitelky značky ORGANIZUJU KABELKY Iryna Látal a Dominika Žejdl.

Holky z ORGANIZUJU KABELKY vyrábí ručně šité organizéry z 2 a 3 mm FILCU. Materiál je dodáván od ČESKÝCH dodavatelů a je Eco-friendly, nezávadný a plně recyklovaný.

Aktuálně jsou v nabídce organizéry v několika základních velikostech a barvách, které jsou univerzální a lze je snadno přesouvat z jedné kabelky do druhé. Pokud máte organizérů více, můžete je vzájemně kombinovat. Do většího tedy vložíte menší a hned máte další kapsičky navíc.

Maminky, které se nechtějí vzdát své oblíbené kabelky z ní mohou vytvořit elegantní tašku pro miminko. Plenky, přebalovací podložka, vlhčené ubrousky, ale i rtěnka a peněženka tak klidně mohou být nadále součástí vaší kabelky, ale od teď už přehledně poskládané, díky stylovému organizéru.

Pro ty nejnáročnější nabízejí i možnost ušití jedinečných organizéru přímo na míru do vašich batůžků, kabelek, přebalovacích či cestovních tašek. S ORGANIZUJU KABELKY si každý přijde na své – nejen stylem, ale i barvou.

 

 

 

Související příspěvky

Leave a Comment