Technologické tipy na dárky na Valentýna

Valentýnské tipy hlavní

Pokud si lámete hlavu, čím svou lásku na Valentýna potěšit a nechcete, aby to bylo příliš fádní a nudné, máme pro vás pár technologických tipů.

Bose FramesSluneční brýle pro poslech hudby a VR

Tyto originální brýle mají v raménkách vestavěny malé reproduktory úzce směrované k uším uživatele. K telefonu se připojují pomocí Bluetooth a díky vestavěnému mikrofonu fungují také jako handsfree a podporují funkce zvukové rozšířené reality a například při navigování ve městě vám do uší řeknou, kde a na jakou stranu máte odbočit. Na jedno nabití vydrží až 3,5 hodiny.
Muži většinou volí brýle Bose Frames Alto s hranatými obroučkami. Ženy obvykle volí brýle Bose Frames Rondo se zaoblenými obroučkami.  

Sluchátka s aktivním potlačením okolních ruchů 

HeadphonesŠpičkové vlastnosti zajišťuje audio systém ve spolupráci s precizní elektronikou a sadou osmi mikrofonů. Funkce „Conversation mode“ umožňuje snadnou komunikaci s okolím i s nasazenými sluchátky – pokud na vás někdo promluví, stisknete tlačítko, elektronika vypne přehrávání hudby a do sluchátek naopak pustí zvuk okolí včetně vašeho vlastního hlasu. Díky tomu můžete se sluchátky na hlavě naprosto přirozeně komunikovat s lidmi kolem, aniž byste nepřirozeně zvyšovali hlas. Pro ženy jsou i  v barevném provedení Soapstone.
Cena: 10 990 Kč

 

GramofonGramofon  – nástupce ikonické řady gramofonů
Skvělý dárek pro muže a současně designový doplněk domácnosti. Dosud nejdostupnější gramofon ikonické řady Miracord, se kromě vynikajícího poměru cena/výkon vyznačuje použitím osvědčených technologií a díky vestavěnému předzesilovači také možností univerzálního použití v kombinaci s dalšími zařízeními. Připojit tak lze téměř k jakémukoli dalšímu zařízení, jako je výkonový zesilovač, aktivní regálová repro sestava či dokonce přenosné reproduktory s linkovým vstupem.
Cena: 9 990 Kč

Headphones2Sluchátka, která přizpůsobí reprodukci sluchu uživatele a současně nabízí funkci eliminace okolních ruchů
Tato uzavřená sluchátka s funkcí eliminace okolních ruchů (ANC) ocení muž, který chce mít skutečně něco originálního. Oceňována jsou pro svůj velmi přesný a dynamický zvuk. Kromě toho nabízí možnost optimalizace reprodukce individuálně pro majitele přesně podle jeho sluchu. Uživatel poslechovou zkouškou sám určí, která frekvenční pásma vnímá silněji a která naopak méně. Po absolvování tohoto osobního testu sluchu je upraven ekvalizér sluchátek beyerdynamic Lagoon ANC tak, že zdůrazní frekvence, v nichž má uživatel sluchový propad a naopak.
Cena: 9 990 Kč

 

Home speakerChytré ozvučení domácnosti i venkovní party

Reproduktor Bose, který kombinuje chytré vlastnosti pro komplexní ozvučení domácnosti a zároveň má vestavěnou baterii, díky níž lze použít i jako výkonný Bluetooth reproduktor na party nebo kdekoli jinde. Nabízí zvukový zážitek s360° zvukem šířeným do celého prostoru. Nabízí služby digitální asistentky Amazon Alexa, Google Assistant a také AirPlay 2, ale funkce hlasových asistentů není prozatím v našem regionu dostupná. Ve spojení s dalšími reproduktory řady Home Speaker umožňuje snadný bezdrátový rozvod hudby po domě či bytě. Do každé místnosti, kterou chcete ozvučit, zvolíte nejvhodnější chytrý reproduktor a po instalaci aplikace do vašeho telefonu propojíte všechny přístroje do jediného audio systému.
Cena: 9 590 Kč       

 

SoundSportBezdrátová sportovní sluchátka 

Tato bezdrátová sluchátka udělají radost každé sportovně založené ženě. Z pohledu kvality zvuku se dle mnoha testů jedná o nejlepší volbu v této kategorii. Pevně drží v uších i při aktivním sportování, a navíc skvěle vypadají. Jsou odolná vůči vodě i potu, takže je hned tak něco nerozhodí. Na výběr je modro-žluté a oranžové provedení.
Cena: 5 290 Kč 

 

fitness náramekHodinky s fitness náramkem jako šperk
Deveroux M-H8 kombinuje originální design s nadstandardními funkcemi měření a vyhodnocování tělesné aktivity. K tradičnímu počítání kroků, kalorií a kvality spánku přidává navíc kontinuální nebo okamžité měření tepové frekvence a orientační měření hodnoty tlaku.
Cena: 1 590 Kč

Související příspěvky

Leave a Comment