Futuristický design a ďábelsky rudá barva

Genesis Mangan 200

Originální gamepad Genesis Mangan 200 přichází na český trh. Jedná se o univerzální gamepad kompatibilní s PC, díky němuž se virtuální zábava stane nesrovnatelně zábavnější. Herní futuristický design, barevné provedení a moderní konstrukce dělají z gamepadu Genesis Mangan 200 nesmírně originální výbavu herních nadšenců.

Analogové joysticky a vibrace

Gamepad Genesis Mangan 200 je vybaven 15 tlačítky, 2 analogovými joysticky a osmisměrovým D-padem, takže získáte nad hrou plnou kontrolu! Vibrace vytvářené gamepadem vám umožní na vlastní kůži pocítit emoce během hraní oblíbených titulů her. Připojení k PC je řešeno USB kabelem o délce 1,8 m. Podporované operační systémy jsou Windows XP/Vista/7/8/10.

Ergonomický tvar

Ergonomický tvar a pohodlné rukojeti zajišťují, že Mangan 200 ideálně sedí v každé ruce. Speciálně navržené gumové vložky a vyhloubení na joysticích zvyšují přilnavost a zabraňují vyklouznutí palce během ovládání dynamických a akčních her.

Dostupnost a cena

Gamepad Genesis Mangan 200 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu 294 Kč včetně DPH.

Související příspěvky

One Thought to “Futuristický design a ďábelsky rudá barva”

Leave a Comment