ATX Mid-Tower s panely z tvrzeného skla a ventilátory s RGB LED podsvícením

Zalman Z7 Neo

Nová počítačová skříň Zalman Z7 Neo formátu ATX Mid-Tower je určena především pro počítačové nadšence, hráče her a tvůrce vlastních PC sestav.

Vysoká kvalita provedení a použitých materiálů, čelní a boční průhledný panel z tvrzeného skla o síle 4T, povrchová úprava v atraktivní černé barvě a čtyři 120mm předinstalované ventilátory s efektním kruhovým RGB LED podsvícením nenechají nikoho na pochybách, že mají před sebou jeden z top produktů značky Zalman.

PC skříň podporuje desky formátu Mini-ITX, mATX ale také ATX. Přední část skříně je osazena třemi 120mm ventilátory. Další 120mm ventilátor je umístěn v zadní části skříně. Další dva ventilátory (120 nebo 140 mm) lze přidat do horního panelu. Maximální výška vhodného CPU chladiče pro tuto skříň je 165 mm, maximální délka grafické karty pak 355 mm. Ve spodní části skříně je vyčleněn prostor pro zdroj maximální délky 180 mm. V případě volby vodního chlazení je vyčleněn prostor pro radiátory chlazení od 120 mm do 360 mm. Skříň má také velký odnímatelný magnetický prachový filtr v horní části.

Do skříně lze naistalovat dva 3,5″ disky nebo dva disky 2,5″ HDD/SSD. K dispozici je také sedm PCI slotů. Snadno dostupná ovládací tlačítka, audio vstup a výstup i rozhraní USB (1 × USB 3.0 a 2 × USB 2.0) jsou účelně umístěny na horním panelu. Zde je také tlačítko pro ovládání barevného RGB LED podsvícení ventilátorů.

Skříň je z výroby osazena čtyřmi 120 mm ventilátory (tři na předním panelu, jeden na zadním) s kruhovým RGB LED podsvícením. Efekty podsvícení lze nastavit pomocí ovládacího softwaru u podporovaných základních desek, nebo dedikovaným tlačítkem na ovládacím panelu skříně. Pomocí tohoto tlačítka lze volit mezi režimy podsvícení nebo podsvícení zcela vypnout. K dispozici jsou čtyři režimy, včetně volby ze sedmi barev.

Cena a dostupnost

PC skříň Zalman Z7 Neo je k dostání za doporučenou cenu 1 980 Kč včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment